Ξεκούραστο καθάρισμα και σφουγγάρισμα με μία κίνηση, με την ίδια συσκευή

6BEC2BB5888A70756F7658D97AE6C935.jpg

  Φανταζόσασταν ότι, με μία μόνο συσκευή, θα μπορείτε να επιτυγχάνετε τέλειο καθάρισμα και ξεκούραστο σφουγγάρισμα με μία κίνηση; Χωρίς κόπο, ταλαιπωρία και πιο γρήγορα από ποτέ; Με τον νέο ατμοκαθαριστή της Karcher SC 1  μπορείτε!

Από σήμερα, με την ίδια συσκευή, θα καθαρίζετε την κουζίνα, το μπάνιο, τα πλακάκια, αλλά και θα σφουγγαρίζετε κάθε δάπεδο, απολαμβάνοντας μοναδική καθαριότητα ακόμα και στις πιο δύσκολες γωνίες.

Με μέγεθος όχι μεγαλύτερο από βραστήρα και βάρος μόλις 1,5 kg μπορεί να μεταφερθεί παντού και να αποθηκευτεί ακόμα και στο πιο μικρό ντουλάπι.

Με μόλις 3 λεπτά χρόνο προθέρμανσης, τα 3 bar πίεσης είναι έτοιμα για δράση χάρη, χωρίς καθυστερήσεις.

Ο ατμοκαθαριστής SC 1, χάρη στα επιπλέον εξαρτήματα που διαθέτει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις πιο απαιτητικές εργασίες. Για δύσκολες γωνίες, για λεπτομερή καθαρισμό στις βρύσες, για πλακάκια, πάγκους κουζίνας, απορροφητήρες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

karcher3.jpg

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, με ένα μόνο «κλικ», ο ατμοκαθαριστής χειρός μετατρέπεται σε ιδανικό βοηθό για να ξεχάσετε το παραδοσιακό σφουγγάρισμα. Απλά ενώστε τον με το πέλμα δαπέδου και εξασφαλίστε μοναδική καθαριότητα σε κάθε είδους δάπεδο, πιο εύκολα, πιο ξεκούραστα και πιο γρήγορα από ποτέ!

Και βέβαια, όπως όλοι οι ατμοκαθαριστές της Kärcher, έτσι και αυτό το μικρό μοντέλο επιτυγχάνει υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά. Η επιστημονική έρευνα που διεξήχθη από το περίφημο Enders laboratory επιβεβαιώνει ότι αφαιρούν το 99.99% των κοινών οικιακών βακτηρίων.

Για ό,τι πιο εύχρηστο και πρακτικό, πιο ξεκούραστο, πιο καινοτόμο και πιο αποτελεσματικό…

Νέος ατμοκαθαριστής «2 σε 1» από την Karcher, και… χαίρεστε καθαριότητα!

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher

ka1.jpg  Karcher Greece

ka2.jpg  Karcher Greece

ka3.jpg  www.karcher.gr

ka4.jpgOnline shop

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *