Ξεκίνησε η αποπληρωμή των συμβεβλημένων γιατρών

 
Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ η αποπληρωμή των γιατρών για τη δαπάνη των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2012 έχει ξεκινήσει.


Η ανακοίνωση αναφέρει ότι σήμερα ολοκληρώθηκε η αποπληρωμή των πρώτων 2.000 γιατρών ενώ μέχρι την Μ. Τετάρτη θα έχουν αποπληρωθεί όλοι οι γιατροί που έχουν ολοκληρώσει την κατάθεση των δικαιολογητικών δαπάνης για τους δύο πρώτους μήνες του έτους.

Παράλληλα, για όσους γιατρούς δεν έχουν προλάβει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής τους προς τον ΕΟΠΥΥ.

Μετά από συνάντηση που είχε σήμερα, ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Γεράσιμος Βουδούρης με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και των Ιατρικών Συλλόγων Αθήνας και Πειραιά, ανακοινώσε ότι τα συμβεβλημένα εργαστήρια με τον ΕΟΠΥΥ θα αποπληρωθούν στις 30 Απριλίου για τις δαπάνες των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Ο ΕΟΠΥΥ αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι αύριο θα ανακοινωθούν σαφείς οδηγίες για τον τρόπο υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων δαπάνης, βάση των οποίων θα γίνει και η αποπληρωμή.

Ο κ. Βουδούρης μετά την σημερινή συνάντηση έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε μέχρι το τέλος Απριλίου, εκτός από την αποπληρωμή για τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο να γίνει και η αποπληρωμή των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου του 2011. Στόχος μας είναι η ομαλή συνεργασία με τους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ και η καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *