Worts No5… η λύση για τις γυναίκες

eve2.jpg

Οι περισσότεροι κάποια στιγμή στη ζωή μας αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας, είτε εξαιτίας της αλλαγής των διατροφικών συνηθειών μας, τις περιβαλλοντολογικές αλλαγές είτε εξαιτίας κάποιου άλλου προβλήματος που μπορεί να έχουμε. Υπάρχουν όμως κάποιες ομάδες που μπορεί να επηρεάζονται περισσότερο από κάποιους άλλους.

Αυτοί που κυρίως υποφέρουν από δυσκοιλιότητα είναι οι ηλικιωμένοι, κυρίως και τα παιδιά, υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες ομάδες που δεν είναι τόσο γνωστό ότι μπορεί να υποφέρουν από δυσκοιλιότητα. Για να βοηθηθούν θα πρέπει να έχουν μία πιο προσεγμένη διατροφή και να λαμβάνουν και κάποιο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που θα ενισχύσει την κινητικότητα του εντερικού συστήματος. Και το ιδανικό συμπλήρωμα είναι το φυσικό σιρόπι Worts Νο5 Κατάλληλο για Δυσκοίλιους, με γλυκερίνη και εκ. σύκου, πλούσιο σε φυτικές ίνες που αποδεδειγμένα βοηθούν στη δυσκοιλιότητα.

Ποια είναι όμως αυτή η ομάδα που αντιμετωπίζει έντονο το πρόβλημα της

Οι γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο της εμμηνόπαυσης, καθώς κατά τη διάρκειά της εμφανίζονται πολλές ορμονικές διαταραχές, αφού ολόκληρο το ορμονικό σύστημα «μεταλλάσσεται» και πολλές φορές επηρεάζονται οι μύες του παχέος εντέρου, και εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια δυσκοιλιότητας. Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν να εμφανιστεί το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας σε αυτή τη φάση, ακόμα και αν δεν υπάρχει ιστορικό. Η αντιμετώπιση του προβλήματος θα πρέπει να είναι άμεση, τόσο για τη ψυχολογία όσο και για να μην επιβαρύνεται ο οργανισμός, αφού πραγματοποιούνται πολλές αλλαγές ήδη σε αυτό, κυρίως στο ορμονικό σύστημα. Έτσι λοιπόν και μία κουταλιά από το Worts Νο5 Κατάλληλο για Δυσκοίλιους θα βοηθήσει όλες εκείνες τις γυναίκες που πέραν του ότι έχουν να αντιμετωπίσουν  τόσες αλλαγές στο σώμα και τη ψυχολογία έχουν να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη δυσφορία.

Με χιλιάδες έγκυρες μελέτες για τη δράση των συστατικών τους στον EFSA.

Φαντάζεστε τι άλλο μπορούν να κάνουν;

Ζητήστε τα Worts σε όλα τα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στο www.johnnoaworts.com

wortsno5.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *