Η Vodafone και οι Γιατροί του Κόσμου 13 χρονιά κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Vodafone ΓτΚΗ Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα που δημιουργήθηκε πριν από 13 χρόνια από τη Vodafone σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και περίθαλψη σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Για τη φετινή χρονιά, έχουν προγραμματιστεί 15 διήμερες δράσεις σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, όπου η Κινητή Παιδιατρική Μονάδα θα βρεθεί κοντά στα παιδιά, που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους.

Στις δράσεις αυτές οι Γιατροί του Κόσμου, παρέχουν  παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικό και οδοντιατρικό έλεγχο, φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων, προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας καθώς και εμβολιαστική κάλυψη σε ανασφάλιστα παιδιά

Από το Σεπτέμβριο του 2012, με τη διεύρυνση του προγράμματος, η μονάδα έχει πραγματοποιήσει 44 διήμερες δράσεις σε όλη την Ελλάδα και έχει μέχρι σήμερα περιθάλψει  6.200 παιδιά, όπου πραγματοποιήθηκαν:

  • 524 παιδιατρικές εξετάσεις
  • 848 οδοντιατρικές εξετάσεις
  • 301 εμβολιασμοί

Στις 24 και 25 Οκτωβρίου η Κινητή Παιδιατρική Μονάδα θα βρίσκεται στη Λάρισα. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα Κινητή Παιδιατρική & Οδοντιατρική Μονάδα – Vodafone.grΓτΚ Vodafone

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *