Υγιεινή καθαριότητα με τη δύναμη του ατμού!

9786A3402D08FA77A6E998BEBDE71B5C.jpg

  Ποιος θα καθαρίσει τα λίπη στην κουζίνα;
Ποιος θα καθαρίσει τα άλατα στο μπάνιο;
Ποιος θα καθαρίσει τα δάπεδα;
Ποιος θα φρεσκάρει τα ρούχα;
Ποιος θα σιδερώσει τα ρούχα;

Εγώ!

Θέλετε υγιεινή καθαριότητα χωρίς χημικά; Τότε τα ατμοσυστήματα της Kärcher είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Ο ατμός είναι πολύ αποτελεσματικός για την απομάκρυνση ρύπων και δεν απαιτεί χημικά καθαριστικά. Ο ατμός εκτοξεύεται από το «πιστόλι ατμού» με ελεγχόμενη ροή. Φτάνει και στις πιο μικροσκοπικές χαραμάδες και επιφάνειες, διαλύοντας και τα πιο επίμονα σωματίδια σκόνης. Είτε χρειάζεστε ένα μικρό και ευέλικτο ατμοσύστημα είτε ένα μεγαλύτερο με συνεχή παροχή ατμού χωρίς διαλείμματα η Kärcher έχει τη λύση.

karcher2.jpg

Πώς λειτουργεί ένα ατμοσύστημα;

Μία συσκευή καθαρισμού με ατμό λειτουργεί σχεδόν όπως μία συσκευή μαγειρέματος με ατμό. Το νερό θερμαίνεται έως το σημείο βρασμού σε στεγανοποιημένο βραστήρα, ώστε να παραχθεί ατμός. Η διαδικασία αυτή διαρκεί από 1 έως 6 λεπτά ανά λίτρο νερού. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας η πίεση στο βραστήρα αυξάνεται και φθάνει έως και τα 4 bar, ανάλογα με το μοντέλο. Τα ατμοσυστήματα της Kärcher συμμορφώνονται με όλα τα πρότυπα ασφαλείας και έχουν πιστοποιηθεί από γερμανικές και άλλες διεθνείς αρχές ελέγχου.

karcher3.jpg

Τι μπορείτε να καθαρίσετε με ένα ατμοσύστημα;

Τα ατμοσυστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού. Σε σκληρές επιφάνειες, στην κουζίνα, το μπάνιο, την τουαλέτα, σε τζάμια, καθρέφτες, ευαίσθητες επιφάνειες επίπλων και επίσης για σιδέρωμα και την περιποίηση υφασμάτων. Εξασφαλίζουν απόλυτη υγιεινή για εσάς και τα παιδιά σας!

Επομένως, ο καθαρισμός με ατμό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός, υγιεινός και οικολογικός.

Μοναδική προσφορά!

Μόνο για την Τετάρτη 13/10 και την Πέμπτη 14/10/2013
Όσοι αγοράσουν από το επίσημο online shop της Kärcher, ένα ατμοσύστημα SC 2.500 παίρνουν εντελώς Δωρεάν μία συσκευασία Σετ πανάκια με μικροΐνες για μπάνιο και κουζίνα αξίας 32,00 ευρώ!

karcher4.jpg

karcher5.jpg

karcher6.jpg

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher

ka1.jpg  Karcher Greece

ka2.jpg  Karcher Greece

ka3.jpg  www.karcher.gr

ka4.jpgOnline shop

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *