Υγιεινές διατροφικές συνήθειες με Fytro

D59B29122AA1A8B6FC6620D6ADE282C1.jpg

  Σήμερα κιόλας αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες και βάλτε τη σειρά προϊόντων Fytro στη ζωή σας! Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση υγιεινής διατροφής που προσφέρει επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας, ακόμα και για την περίοδο της νηστείας!

Πείτε «ναι» στην πρόκληση των Fytro και απολαύστε τη γεύση, την ποικιλία και όλα τα ευεργετικά τους οφέλη: τις φυτικές ίνες, τα περιορισμένα λιπαρά και θερμίδες, τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία!

Να μερικές ιδέες πώς μπορείτε εύκολα και απολαυστικά να αλλάξετε τη διατροφή σας!

Μην παραλείπετε το πρωινό: δοκιμάστε τα Δημητριακά Fytro, πλούσια σε φυτικές ίνες, για ένα θρεπτικό και δυναμωτικό πρωινό. Επιλέξτε νιφάδες και πίτυρο βρώμης Fytro για ένα ιδανικό ξεκίνημα της ημέρας!

Τα υγιεινά σνακ σας χορταίνουν και δεν υποκύπτετε σε πειρασμούς: αν θέλετε κάτι γλυκό αλλά χωρίς ζάχαρη οι Σοκολάτες και οι μαρμελάδες Fytro αποτελούν μια τέλεια επιλογή! Αν πάλι θέλετε κάτι χορταστικό και ελαφρύ θα αγαπήσετε τις ρυζογκοφρέτες Fytro.

pack3.jpg

Γευματίστε ελαφρά και νόστιμα: επιλέξτε ζυμαρικά ολικής άλεσης Fytro ή συνοδέψτε το κυρίως πιάτο σας με αναποφλοίωτο ρύζι Fytro ή πλιγούρι Fytro. Εναλλακτικά δοκιμάστε τα προϊόντα σόγιας Fytro για ακόμα πιο πλούσια γεύση, ιδανική πηγή πρωτεϊνών ακόμα και για χορτοφάγους αλλά και για όσους αποφεύγουν τις ζωικές πρωτεΐνες.

pack1.jpg

Για τον καφέ ή το τσάι αλλά και τα γλυκίσματά σας: προτιμήστε μαύρη ζάχαρη ή ακατέργαστη καστανή ζάχαρη Fytro για γλυκές και πιο υγιεινές γεύσεις. Εναλλακτικά προτιμήστε Φρουκτόζη Fytro και απολαύστε την ίδια γλυκύτητα με λιγότερες θερμίδες.

Χάρη στα προϊόντα Fytro η σωστή διατροφή γίνεται πιο εύκολη, πιο νόστιμη και πιο απολαυστική! Μπείτε στο www.fytro.com.gr και βρείτε υπέροχες συνταγές αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

pack2.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *