Τι τρώνε τα μοντέλα πριν κάνουν πασαρέλα

Η Josephine Skriver είναι ένας από τους ανερχόμενους …Αγγέλους της Victoria’s Secret. Για να καθιερωθεί και να περπατήσει με τα εσώρουχα και τα τακούνια τα λίγα μέτρα της πασαρέλας, κάνει εξαντλητική προπόνηση και αυστηρή διατροφή σε καθημερινή βάση.

Το αγαπημένο της φαγητό είναι : Κοτόπουλο με μπρόκολο. Επιλέγει αυτόν το συνδυασμό τροφών  αμέσως μετά τις εξαντλητικές ασκήσεις για το σώμα,γιατί θέλει να πάρει δυνάμεις, ενέργεια και να δώσει ώθηση στο μεταβολισμό της.

Το μπρόκολο θεωρείται υπερτροφή γιατί περιέχει βιταμίνες C, Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β9, Β12 και Α. Επιπλέον περιέχει ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο και ψευδάργυρο.

Το κοτόπουλο χτίζει τους μυς και αποτελεί πλούσια πηγή αμινοξέων. Επιπλέον το σελήνιο που περιέχει ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθάει στην καλή λειτουργία του θυρεοειδούς.

Η Josephine Skriver έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα και αποδεικνύει πως χωρίς καθημερινές, συνεχείς και αδιάλειπτες θυσίες δεν κρατάς μια θέση στο «πλήρωμα» της εταιρίας Victoria’s Secret.

Διαβάστε ακόμη...