Τριήμερο δωρεάν εξετάσεων από τους Γιατρούς του Κόσμου

8E005FA198B611B6C6D3AAD390F5CE00.jpg

  Δωρεάν γυναικολογικό, παιδιατρικό, δερματολογικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο σε γυναίκες, παιδιά και σε ευπαθή πληθυσμό του νομού Πιερίας θα προσφέρουν από αύριο Δευτέρα 17 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 19 Μαρτίου τρεις κινητές μονάδες των Γιατρών του Κόσμου.

Οι τρεις κινητές μονάδες θα εγκατασταθούν στους χώρους του Καπνικού Σταθμού. Οι γυναικολογικές και παιδιατρικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του Κοινωνικού Ιατρείου «Αλέκος Φτίκας», ενώ τα μηχανήματα που απαιτούνται για τον οφθαλμολογικό έλεγχο θα εγκατασταθούν στην αίθουσα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η επίσκεψη των Γιατρών του Κόσμου στο νομό Πιερίας πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Φέτος οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από μία ομάδα οκτώ γιατρών. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι διευθυντές όλων των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του νομού για τη δυνατότητα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων των κινητών μονάδων των Γιατρών του Κόσμου, όπως διαμορφώθηκε με την υποστήριξη και τη συνδρομή της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έχει ως εξής:

Δευτέρα 17/3:

Κατερίνη: Κοινωνικό Ιατρείο «Αλέκος Φτίκας»- Καπνικός Σταθμός (όλες οι ειδικότητες)

Τρίτη 18/3:

Κάτω Μηλιά, Ιατρείο Κοινότητας (Γυναικολογικός, Παιδιατρικός & Παθολογικός έλεγχος)

Κατερίνη: Κοινωνικό Ιατρείο «Αλέκος Φτίκας»- Καπνικός Σταθμός (Οφθαλμολογικός έλεγχος)

Τετάρτη 19/3:

Βόρεια Πιερία, Κολινδρός, Ιατρείο Κοινότητας (Γυναικολογικός, Παιδιατρικός & Παθολογικός έλεγχος)

Κατερίνη: Κοινωνικό Ιατρείο «Αλέκος Φτίκας»- Καπνικός Σταθμός (Οφθαλμολογικός έλεγχος)

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *