Τρεις νέες κλινικές στο Αττικό Νοσοκομείο

 
Τη λειτουργία τριών κλινικών, νευροχειρουργικής, ουρολογικής και γναθοχειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Αττικό Νοσοκομείο , δυναμικότητας 30 κλινών, «χωρίς να υπάρξει επιβάρυνση του προϋπολογισμού αφού αυτό θα γίνει με μεταφορά πλεονάζοντος νοσηλευτικού προσωπικού από το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής, στο οποίο δεν θα κλείσει καμία κλίνη», ανακοίνωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς.


Ο κ. Σαλμάς διέψευσε τα περί αναστολής λειτουργίας του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, προσθέτοντας ότι απεναντίας ενισχύεται το νοσοκομείο αυτό με ιατρικό προσωπικό, ο διορισμός του οποίου υπεγράφη σήμερα.

«Παρά τις δύσκολες συνθήκες προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τους ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους του εθνικού συστήματος υγείας, προκειμένου να λειτουργήσουμε κλινικές στα νοσοκομεία που επί δεκαετίες είναι κλειστές», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, προσθέτοντας ότι «στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας δίνοντας προστιθέμενη αξία στα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *