Τόνωση και ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού

D54802468617427D55CAD9DA76BA2926.jpg

  Με τους ρυθμούς ζωής που το ανοσοποιητικό μας βάλλεται καθημερινά και ο οργανισμός καταπονείται από σωματική και ψυχολογική κούραση, ήρθε τώρα το Immiflex να βοηθήσει στην αντιμετώπιση και την πρόληψη όλων των προβλημάτων που προκύπτουν από τα παραπάνω!

Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής, υπό τη μορφή κάψουλας, το οποίο στοχεύει στην τόνωση και ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού.

Το Immiflex περιέχει 1.3/1.6 β- γλυκάνη (Wellmune WGP), ένα φυσικό πολυσακχαρίτη, ο οποίος έχει την ιδιότητα να τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, την πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού και να προάγει την καλή λειτουργία του. Ο ειδικός τύπος β-γλυκάνης που περιέχεται προέρχεται από τα κυτταρικά τοιχώματα του ζυμομύκητα Saccharomyses cerevivisiae και έχει υψηλή αποτελεσματικότητα στη μεγιστοποίηση της ανοσοποιητικής δύναμης του οργανισμού.

Είναι ιδανικό για:

– Όσους θέλουν να βοηθηθούν σε περιόδους έντονου στρες.
– Όσους κάνουν έντονη σωματική άσκηση.
– Τα άτομα των οποίων το ανοσοποιητικό σύστημα καταπονείται ιδιαίτερα στην καθημερινή τους ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύσταση και τον τρόπο δράσης μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.immiflex.gr και www.pansyfa.gr.

Θωρακίστε την υγεία σας με Immiflex! Ο φυσικός σας σύμμαχος!

Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα. Κυκλοφορεί σε 2 συσκευασίες των 15 και 30 caps για ενήλικες και για παιδιά (άνω του 1,5 έτους). Σε περίπτωση που το παιδί δεν μπορεί να καταπιεί την κάψουλα, την ανοίγετε και προσθέτετε το περιεχόμενο στο νερό, στο γάλα ή στο φαγητό.

Immiflex ενηλίκων
15caps Ενδεικτική Λιανική Τιμή 9,95 ευρώ
30caps Ενδεικτική Λιανική Τιμή 17,90 ευρώ

Immiflex kids
15caps Ενδεικτική Λιανική Τιμή 7,95 ευρώ
30caps Ενδεικτική Λιανική Τιμή 14,30 ευρώ

IMMIFLEX.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *