Το σιρόπι Υγείας Worts σύμμαχος στο σάκχαρο

sakxarodis_diavitis.medium.jpg

Τι πιο σύνηθες να ακούμε τα τελευταία χρόνια για τα προβλήματα του σακχάρου, ότι δεν μπορούμε να το ελέγξουμε, ότι  περιορίζουμε  το φαγητό μας αποκλείοντας πολλές τροφές, ότι προκαλεί και άλλα προβλήματα! Το σχετικό πρόβλημα δεν αφορά μόνο τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά πλέον είναι πολλοί και αυτοί που σε μικτότερη ηλικία μπορεί να διαπιστώσουν ότι έχουν σάκχαρο ή και προδιάθεση σε αυτό.

Υπάρχουν όμως τρόποι που μπορεί να συμβάλουν στη ρύθμισή του, ενώ πολλά είναι τα φυσικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση ταυ σακχάρου, αφού συνδυαστούν με μία ισορροπημένη διατροφή. Το Worts No3 Σιρόπι Κατάλληλο για Διαβητικούς, είναι το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής για αυτή τη περίπτωση, αφού μπορούμε να βρούμε σε αυτό εκχυλίσματα όπως η κανέλα και το μύρτιλο, χρώμιο και πολλά ακόμα φυσικά συστατικά που ενδείκνυνται για αυτές τις περιπτώσεις.

Βασικό του συστατικό είναι η κανέλα, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, γνωστή από την αρχαιότητα για τη θετική της επίδραση στον οργανισμό. Η βασικότερή της ιδιότητα είναι πως μειώνει τη γλυκόζη του αίματος, τα τριγλυκερίδια και την LDL χοληστερόλη στους διαβητικούς τύπου 2. Η ενεργός ουσία ΜΗCP, που ανήκει στις πολυφαινόλες, μιμείται την ινσουλίνη, ενεργοποιεί τους κυτταρικούς υποδοχείς και δρα εντός των κυττάρων σε συνεργεία με την ινσουλίνη. Παράλληλα, αποτελεί πλούσια πηγή μαγνησίου, απαραίτητο συστατικό για την οστική πυκνότητα, και ιδιαίτερα ωφέλιμο συστατικό για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που έχουν θέμα με το σάκχαρό τους, καθώς αντιμετωπίζουν μεταβολικές διαταραχές που εμποδίζουν την απορρόφηση του ασβεστίου, και το μαγνήσιο βοηθά στο να αυξηθεί η απορροφητική ικανότητα του οργανισμού. Η κανέλα, μπορεί να έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα αν συνδυαστεί και με άλλα φυσικά συστατικά, όπως είναι το μύρτιλο και ο πράσινος καφές, που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο ο οργανισμός διαχειρίζεται το σάκχαρο στο αίμα.

Είναι πολλοί οι λόγοι να πάρετε ένα Σιρόπι Υγείας Worts… με τα πιο φυσικά συστατικά!

Με περισσότερες από 1000 μελέτες στον EFSA για την κανέλα!

Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε το Worts σε όλα τα φαρμακεία. Πληροφορίες στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com.

worts3.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *