Το πολύ σεξ αυξάνει και τις πιθανότητες… αύξησης

CF0E2687C00F5CED35411A671B40E202.jpg

  Μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή θα μπορούσε να είναι το κλειδί για έναν υψηλότερο μισθό. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει νέα έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι που κάνουν σεξ τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα αμείβονται περισσότερο από εκείνους που στερούνται το σεξ. Οι τελευταίοι, μάλιστα, ενδεχομένως, να οδηγηθούν στη μοναξιά αλλά και στην κατάθλιψη, σύμφωνα με την ίδια μελέτη.

«Οι άνθρωποι πρέπει να αγαπούν και να αγαπιούνται», δήλωσε στο CBSNews ο συγγραφέας της μελέτης Νίκος Δρυδάκης, λέκτορας στο Anglia Ruskin University.

Ο κ. Δρυδάκης σημείωσε πως αποφάσισε να μελετήσει το θέμα, γιατί πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, όπως το φαγητό, το ποτό, τον ύπνο και σεξ, πριν να είναι σε θέση να έχουν επιτυχίες και σε άλλους τομείς της ζωής τους.

Ειδικότερα, οι επιστήμονες, στην έρευνα που διεξήγαγαν σε 7.500 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 26 έως 50 ετών, διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που κάνουν σεξ περισσότερες από τέσσερις φορές την εβδομάδα αμείβονται κατά 5% περισσότερο από ό, τι εκείνοι που κάνουν σεξ λιγότερες φορές.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *