Το παραμελημένο μαγνήσιο στο Worts No4 Σιρόπι Υγείας για Ενυδάτωση

eftixia.medium.jpg

Το μαγνήσιο είναι συστατικό σημαντικό για τον οργανισμό… πολλοί είναι όμως όσοι δεν το γνωρίζουν και παραμελούν στο να είναι σε σταθερά επίπεδα στον οργανισμό.

Το συμπλήρωμα διατροφής, σε υγρή μορφή, από τον John Noa Worts No4 Σιρόπι Υγείας για Ενυδάτωση διαθέτει αυτόν τον σημαντικό ηλεκτρολύτη, ο οποίος έχει πολλές και σημαντικές λειτουργίες στο σώμα.

Το μαγνήσιο βοηθά στη σύνθεση πολλών ενζύμων, στη σύνθεση πρωτεϊνών, στη μυϊκή και νευρική λειτουργία, στον έλεγχο της γλυκόζης του αίματος και στη ρύθμιση της πίεσης του αίματος, στη διατήρηση της καλής οστικής πυκνότητας, αφού μαζί με το ασβέστιο βοηθούν σε αυτό, ενώ δεν θα πρέπει να παραλείψουμε τη συμβολή του στη παραγωγή ενέργειας, και σε πολλές ακόμα διαδικασίες του σώματος, λειτουργίες που είναι πολύ σημαντικές για την εύρυθμη κατάσταση του οργανισμού μας.

Μία έλλειψη μαγνησίου παρόλο που μπορεί να μην είναι συχνή μπορεί να συμβεί και να προκαλέσει σημαντικές διαταραχές σε διάφορες λειτουργίες, αφού μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια όρεξης, ναυτία, έμετο, κόπωση, και αδυναμία, ενώ όταν η μείωση του είναι μεγάλη μπορεί να εμφανιστούν μυϊκές συσπάσεις, κράμπες και σπασμοί. Όταν ο οργανισμός έχει ανεπάρκεια σε αυτό το συστατικό, τα νευρικά κύτταρα μπορεί να μη δίνουν ή να λαμβάνουν μηνύματα, με αποτέλεσμα να γίνονται πολύ ευαίσθητα.

Για αυτό λοιπόν θα πρέπει να φροντίζουμε να αναπληρώνουμε τις χαμένες ποσότητές του, και να μην επιτρέπουμε να υπάρχουν ελλείψεις σε αυτό το άγνωστο σε πολλούς αλλά άκρως σπουδαίο συστατικό στον οργανισμό μας. Και τι πιο εύκολο από το να το λαμβάνουμε, μαζί με άλλα συστατικά, μέσα από μία κουταλιά από το Worts No4 Σιρόπι Υγείας για Ενυδάτωση, που έχει δημιουργηθεί για να προλαμβάνει τέτοιου είδους ελλείψεις.

Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε το Worts σε όλα τα φαρμακεία. Πληροφορίες στο 211 01 23 575 και στο www.johnnoaworts.com.

mag.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *