Το νερό που αδυνατίζει, ομορφαίνει και σας κρατάει υγιείς και νέους

Η τρέλα με τα οφέλη που προσφέρει το νερό καρύδας έκανε τον κύκλο της στα fitness πηγαδάκια των διασήμων στο Hollywood και πλέον o επάξιος αντικαταστάτης του είναι το αλκαλικό νερό.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αλλάξει το νερό τους με αλκαλικό. Ανάμεσα τους αστέρια του Holywood, του αθλητισμού, πολιτικοί, επιχειρηματίες αλλά και διακεκριμένοι επιστήμονες.

Τι έχουν βρει όλοι αυτοί στο αλκαλικό νερό; 

Ο λόγος που όλο και περισσότεροι καταναλώνουν αλκαλικό νεροί δεν είναι άλλος από τις οι ευεργετικές του ιδιότητες που έχουν έρθει στην επιφάνεια μετά από πολύχρονες επιστημονικές έρευνες.

Η κατανάλωση αλκαλικού νερού βοηθά από την ανάκτηση της χαμένης ενέργειας & δύναμης, μέχρι την αποτοξίνωση του οργανισμού, την ενίσχυση του μεταβολισμού αλλά και την πρόληψη εκατοντάδων παθήσεων.

Έτσι όπως υποστηρίζουν οι φανατικοί καταναλωτές του είναι το νερό που αδυνατίζει, ομορφαίνει και μας κρατά υγείες και νέους.

Το αλκαλικό νερό αποτοξινώνει το σώμα σας αφαιρώντας τα προϊόντα των όξινων καταλοίπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς και αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον , τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τις αφύσικες τροφές και από την διαδικασία της γήρανσης.

Πως δημιουργείται το αλκαλικό νερό;

Χρησιμοποιώντας ειδικής τεχνολογίας μπουκάλι γνωστό και ως «Alkaline Water Bottle», σε λίγα λεπτά ο καθένας μπορεί να μετατρέψει το πόσιμο νερό (είτε της βρύσης, είτε εμφιαλωμένο) σε αλκαλικό νερό χάρη.

Πως μπορώ να αποκτήσω το Alkaline Water Bottle στην Ελλάδα;

Για να προμηθευθείτε το «Alkaline Water Bottle» στην Ελλάδα επισκεφθείτε το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα στη διεύθυνση www.alkaline.gr . Εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και να το παραλάβετε σε 1 ημέρα στην πόρτα σας πληρώνοντας με αντικαταβολή ή με την πιστωτική σας κάρτα σε άτοκες δόσεις.

Διαβάστε ακόμη...