Το laptop «έβραζε» το σπέρμα του

 
Ο 30χρονος Scott Reed και η επίσης 30 ετών σύζυγός του Laura από Hampshire όταν αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, δεν πίστευαν ότι θα ήταν κάτι τόσο δύσκολο.


Μέχρι που οι προσπάθειες έξι μηνών δεν έφεραν θετικό αποτέλεσμα και αποφάσισαν να αναζητήσουν τη βοήθεια ειδικού.

Η έκπληξή τους ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν τελικά ανακάλυψαν ότι ο λόγος για τον οποίο δε μπορούσαν να συλλάβουν ήταν… το laptop τους!

Ο νεαρός ηλεκτρολόγος συνήθιζε να χρησιμοποιεί το φορητό υπολογιστή του για μερικές ώρες πριν πέσει για ύπνο, βάζοντάς το πάνω στα πόδια του.

Το ζευγάρι αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις απευθύνθηκε και σε ανδρολόγο για να ελέγξει την κινητικότητα και την ποιότητα των σπερματοζωαρίων του Scott.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_116.jpeg

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είχαν «βράσει». Οι γιατροί με τη βοήθεια μικροσκοπίων διέκριναν ότι η ουρά των σπερματοζωαρίων είχε μαζευτεί γύρω από το κεφάλι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κολυμπήσουν για να φτάσουν στο ωάριο.

Το πρόβλημα αυτό είναι συχνό στους σεφ, που εργάζονται σε περιβάλλον όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες, αλλά εμφανίζεται και σε όσους χρησιμοποιούν laptop.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_124.jpeg

«Δεν περίμενα ότι ο υπολογιστής μου θα μπορούσε να επηρεάσει την ποιότητα του σπέρματός μου. Πρώτα με ρώτησαν αν είμαι σεφ και η δεύτερη ερώτηση ήταν αν χρησιμοποιώ laptop. Το χρησιμοποιούσα κάθε μέρα. Ήταν σοκαριστικό να ακούω ότι αυτό μας δημιουργούσε πρόβλημα» είπε ο Scott.

Από την επόμενη μέρα άρχισε να βάζει το laptop του επάνω στο τραπέζι και λίγο καιρό μετά το ζευγάρι έμαθε ότι περίμενε το πρώτο του παιδί.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_133.jpeg

Ο Scott αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία του για να μάθουν κι άλλα ζευγάρια που ίσως αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, ότι η λύση μπορεί να είναι τόσο απλή, όσο το να βάζουν τον υπολογιστή τους σε ένα τραπέζι και να μην ντρέπονται να ζητούν βοήθεια από τους ειδικούς.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *