Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center συμβεβλημένο νοσηλευτήριο της MetLife

1514F455D0BACD68E283EE81CC868498.jpg

  Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center ξεκινά επίσημη συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία MetLife, ως ειδικό συμβεβλημένο νοσηλευτήριο.

Η MetLife, με 147 χρόνια εμπειρίας παγκοσμίως και 50 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα, διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον παροχή καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της ασφαλιστικής προστασίας και εμπνέει εκατομμύρια πελάτες ανά τον κόσμο να διεκδικήσουν περισσότερα από την ζωή τους.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, οι ασφαλισμένοι της MetLife θα απολαμβάνουν προνόμια όπως απευθείας κάλυψη πλήρους νοσηλείας και παροχές προστιθέμενης αξίας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, καθώς και στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Στα περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας, προβλέπεται η χρήση ασθενοφόρου του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center χωρίς οικονομική επιβάρυνση (εντός Αττικής).

Οι ασφαλισμένοι της MetLife μπορούν να καλούν για ραντεβού τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 08.00 έως 16.00, στο τηλέφωνο επικοινωνίας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων 210.69 72 004.

Η πρόσβαση στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς βρίσκεται στη Λεωφ. Μεσογείων 107 στην Αθήνα, πλησίον της στάσης μετρό «Κατεχάκη» και εξυπηρετείται από τις γραμμές λεωφορείων του ΟΑΣΑ Α5, Β5, 046 και Χ95. Τέλος, διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης 400 θέσεων.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *