Το αλκαλικό νερό δίνει τέλος στη στυτική δυσλειτουργία

Depression-Man-sittingΗ στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) είναι η μη ικανότητα επίτευξης, ή διατήρησης μιας στύσης αρκετά σκληρής, ώστε να επιτρέπει τη συνουσία. Η ΣΔ μπορεί να συνιστά είτε μια ολοκληρωτική αδυναμία επίτευξης στύσης, είτε μια ασυνεπή, μη προβλέψιμη ικανότητα επίτευξης ικανοποιητικής στύσης, ή ακόμα και μια τάση διατήρησης στύσεων με σύντομη χρονική διάρκεια.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες για την Ελλάδα, περίπου το 20% των ανδρών υποφέρει κάποια στιγμή της ζωής του από ΣΔ.

Η λύση βρίσκεται στο αλκαλικό νερό

Τα τελευταία χρόνια, κυρίως στην Αμερική, όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν αλκαλικό νερό. Το αλκαλικό νερό αποτοξινώνει το σώμα αφαιρώντας τα προϊόντα των όξινων κατάλοιπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς επίσης αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τις αφύσικες τροφές και από την διαδικασία της γήρανσης.

Μελέτες έδειξαν πως άτομα που είχαν χρόνιο πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας  παρουσίασαν σημαντική πρόοδο από τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησαν την κατανάλωση αλκαλικού νερού!

Παράλληλα Οφέλη του Αλκαλικού Νερού

Η κατανάλωση αλκαλικού νερού βοηθά από την ανάκτηση της χαμένης ενέργειας & δύναμης, μέχρι την αποτοξίνωση του οργανισμού, την ενίσχυση του μεταβολισμού αλλά και την πρόληψη εκατοντάδων παθήσεων.

Πως θα φτιάξω αλκαλικό νερό

Στην Ελλάδα, εκτός από τα ολοκληρωμένα και ακριβά συστήματα καθαρισμού και αλκαλοποίησης νερού είναι διαθέσιμο και το «Alkaline Water Bottle» . Το Alkaline Water Bottle είναι μια φορητή συσκευή σε σχήμα μπουκαλιού που μετατρέπει το νερό της βρύσης ή το εμφιαλωμένο νερό σε αλκαλικό σε λίγα μόλις λεπτά. Μπορείτε να το αγοράσετε από τη διεύθυνση: www.alkaline.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.