Τι ισχύει τελικά με το αλκαλικό νερό; Αξίζει να το αρχίσετε;

Είναι αναμφισβήτητα η τελευταία παγκόσμια τάση για την ευεξία και την πρόληψη. Το πίνουν από διάσημους αθλητές, πολιτικούς, επιχειρηματίες μέχρι διακεκριμένοι επιστήμονες.  Ο λόγος για το αλκαλικό νερό, που ήρθε και στην Ελλάδα πλέον για τα καλά στη ζωή μας υποσχόμενο πρόληψη ενάντια σχεδόν σε κάθε ασθένεια ακόμη και στον καρκίνο αλλά και ανάκτηση της χαμένης μας ενέργειας απόρροια της αστικής μας καθημερινότητας.

Τι κάνει το αλκαλικό νερό στον οργανισμό μας

Το αλκαλικό νερό αποτοξινώνει το σώμα μας αφαιρώντας τα προϊόντα των όξινων κατάλοιπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς και αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τις αφύσικες τροφές αλλά και από την διαδικασία της γήρανσης.

Τα όξινα απόβλητα που συλλέγονται στο σώμα μπορεί είναι υπεύθυνα σχεδόν για το σύνολο των επιπλοκών υγείας στη ζωή μας.

Με την κατανάλωση αλκαλικού νερού εξουδετερώνουμε την οξύτητα, αποβάλλοντας τα προϊόντα των όξινων απόβλητων από τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού μας.

Δουλεύει στα αλήθεια ή είναι ακόμη μύθος;

Στο medicalnews.gr είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων που φιλοξενούμε. Έτσι πριν τοποθετηθούμε για το αν δουλεύει ή όχι το αλκαλικό νερό, παρά τις εκατοντάδες τοποθετήσεις επιστημόνων παγκοσμίως και την μεγάλη αποδοχή του, θελήσαμε να το δοκιμάσουμε. 

Έτσι ξεκινήσαμε καθημερινά στο γραφείο να φτιάχνουμε αλκαλικό νερό (δείτε εδώ την ειδική συσκευή και πως θα την αποκτήσετε για να φτιάχνετε και εσείς αλκαλικό νερό σε λίγα λεπτά όπου και αν βρίσκεστε).

Όλοι μας από τις πρώτες ημέρες αρχίσαμε να αισθανόμαστε μεγαλύτερη “ζωντάνια”, σαν να έχουμε ξαφνικά περισσότερη ενέργεια! Είναι πραγματικά θεαματικό. Όμως αυτή μας η αίσθηση θα έπρεπε να συνοδευθεί και με επιστημονικά ευρήματα για να μπορέσει να τεκμηριωθεί. Αυτό συνέβη  πριν μερικές ημέρες, όταν η συνεργάτης μας Αλεξάνδρα Μπούσουρη επισκέφθηκε τον γιατρό της, για να της αναλύσει εξετάσεις στις οποίες είχε πρόσφατα υποβληθεί. Εκεί διαπίστωσε πως όλες οι μετρήσεις της είχαν βελτιωθεί! Μάλιστα, τιμές στις οποίες είχα πρόβλημα για πολλά χρόνια, είχαν αδικαιολόγητα επανέλθει στο κανονικό τους.

Συνεχίζουμε να πίνουμε αλκαλικό νερό και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα και εσείς να το δοκιμάσετε είτε αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας, είτε για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το αλκαλικό νερό και την επαναστατική φορητή συσκευή της alkaline στο www.alkaline.gr 

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *