ΘΡΟΜΒΟΙ ΑΠΟ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-COVID – ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; όταν το αίμα μετατρέπεται σε ζελατινώδη μάζα

Από τον MikeAdams

Newstarget

8 Ιανουαρίου 2022

 

https://newstarget.com/2022-01-08-clot-shot-warning-blood-clot-looks-like-turns-into-a-semi-solid-gelatinous-mass.html

 

Ο λόγος που οι πολλοί άνθρωποι καταρρέουν «αιφνιδίως» από καρδιακά επεισόδια «ανεξήγητης» αιτίας (στα γήπεδα, στις συναυλίες, στο σπίτι ή στη δουλειά τους) είναι ότι το αίμα τους μετατρέπεται σε μια ημιστερεή ζελατινώδη μάζα, λόγω της λήψης των «εμβολίων»-COVID. Αυτός είναι ο λόγος που τα «εμβόλια»-Covidγίνονται όλο και περισσότερο γνωστά ως «εμβόλια θρόμβων».

 

Προφανώς, όταν το αίμα σχηματίζει θρόμβους  παύει να λειτουργεί ως υγρό, αρχίζει να λειτουργεί ως στερεό (ημιστερεή ζελατινώδη μάζα) και δεν μπορεί να ρέει μέσω των αγγείων του κυκλοφορικού συστήματος. Μέσα σε δευτερόλεπτα, ο εγκέφαλος χάνει οξυγόνο και προκαλείται απώλεια των αισθήσεων.

 

Αρκετές φορές αυτό έχει συμβεί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Όπως, για παράδειγμα, συνέβη  σε Βραζιλιάνο ρεπόρτερ της τηλεόρασης που, αφού καυχήθηκε δημόσια ότι έκανε το «εμβόλιο»-COVID, κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες στη μέση του δικού του δελτίου ειδήσεων. Ο ίδιος, πριν από την κατάρρευσή του, έγραψε στο Twitter«τα εμβόλια σώζουν ζωές» και προέτρεπε όλους να κάνουν την αναμνηστική δόση του «εμβολίου». Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη πέντε καρδιακές προσβολές κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

 

Η παραπάνω εικόνα ενός ανέπαφου θρόμβου αίματος πάρθηκε από έναν ασθενή το 2018 (πριν από την εμφάνιση του ιού SARS-CoV-2 στα τέλη του 2019), ο οποίος ύστερα από έντονο βήχα, απέβαλε έναν άθικτο θρόμβο (ο οποίος μοιάζει με κόκκινο κοράλλι ή ρίζες δέντρων).  Η εικόνα είναι πραγματική.

 

Όπως σημειώνεται στο New England Journal of Medicine (NEJM), ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά περιοδικά παγκοσμίως:

 

«Ο 36χρονος ασθενής εισήχθη στη ΜΕΘ με αιφνίδια έξαρση χρόνιας καρδιακής ανεπάρκειας. Μετά την τοποθέτηση μιας συσκευής κοιλιακής υποβοήθησης και την έναρξη της αντιπηκτικής θεραπείας, αναπτύχθηκε αιμόπτυση και ύστερα από έντονο βήχα απέβαλε ένα κομμάτι του δεξιού βρογχικού δέντρου».

[Δηλαδή, στην κυριολεξία «έβηξε» μια ολόκληρο τμήμα των αγγειακών οδών ενός πνεύμονα, στο οποίο είχε σχηματιστεί ένας μεγάλος θρόμβος αίματος].

 

Σύμφωνα με το σχετικό ειδησεογραφικό ρεπορτάζ: «Οι γιατροί που εργάζονταν στο νοσοκομείο είπαν ότι ο άνδρας ένιωσε καλύτερα αμέσως μετά την αποβολή του θρόμβου με τον βήχα…».

 

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, αν και δεν προήλθε από κάποιο θύμα του «εμβολίου»-Covid, αποτελεί μια καλή απεικόνιση του τι μπορεί να συμβαίνει στο σώμα κάποιων από εκείνους που κάνουν το «εμβόλιο»-COVID. Το «εμβόλιο» επηρεάζει το σύστημα της πήξης του αίματος και –σε μερικούς ανθρώπους–προκαλεί, ταχεία πήξη του αίματος, ακόμη και όταν ρέει μέσω των αρτηριών.

 

Οι θρόμβοι του αρτηριακού αίματος που προκαλούνται από τα «εμβόλια» – COVID σπανίως μοιάζουν με τον μεγάλο θρόμβο «κοραλιού» που φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, επειδή αυτός ο θρόμβος αίματος λήφθηκε από τους βρογχικούς αεραγωγούς του πνεύμονα, οι οποίοι για κάποιο λόγο είχαν γεμίσει με αίμα που, στη συνέχεια, έπηξε.

 

Οι θρόμβοι που σχηματίζονται στο κυκλοφορικό σύστημα των εμβολιασμένων ατόμων, είναι σχεδόν πάντα πολύ μικρότεροι και σε πολλές περιπτώσεις, δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι. 

 

Η διάγνωση των αποτελεσμάτων της πήξης του αίματος εξαρτάται κυρίως από το πού καταλήγουν οι μικροθρόμβοι, γεγονός που εξηγεί γιατί οι άνθρωποι που κάνουν «εμβόλια»-COVID βιώνουν ένα τόσο μεγάλο εύρος βλαβών και θανάτων. 

 

• Εάν εντοπίζονται στους πνεύμονες, θα διαγνωστούν ως πνευμονική εμβολή

•Εάν οι θρόμβοι φτάσουν στον εγκέφαλο, μπορεί να προκαλέσουν εγκεφαλικό. 

•Εάν φτάσουν στην καρδιά, μπορεί να προκαλέσουν καρδιακή προσβολή. 

•Εάν εντοπίζονται στα μικρότερα αιμοφόρα αγγεία που παρέχουν οξυγόνο στα άκρα (χέρια ή τα πόδια), μπορεί να προκαλέσουν μουδιάσματα των άκρων και να χρειαστούν ακρωτηριασμό. 

 

Μόνο στις ΗΠΑ, στο ομοσπονδιακό σύστημα αναφοράς των παρενεργειών των εμβολίων (VAERS)έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής πάνω από ένα εκατομμύριο παρενέργειες και χιλιάδες θάνατοι.

 

Είναι διαθέσιμες περισσότερες από 1.000 μελέτες που έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά -που έχουν κριθεί από ομότιμους- οι οποίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα .

 

Τα «εμβόλια»-COVIDείναι πράγματι «εμβόλια θρόμβων» γιατί ενέχουν αυξημένο κίνδυνο δημιουργίας θρόμβων του αίματος, οδηγώντας σε σοβαρές βλάβες και θανάτους. 

 

Η βιομηχανία των «εμβολίων»(με την συνενοχή των διαρκώς ψευδόμενων συστημικών εταιρικών μέσων εξαπάτησης που χρηματοδοτούνται από τη Big Pharma) αποκρύπτει συστηματικά τις παρενέργειες και τους θανάτους που προκαλούν αυτά τα «εμβόλιά» της, τα οποία χρησιμοποιούνται για να επιτευχθεί η μείωση του πληθυσμού του πλανήτη (απο-πληθυσμός), που αποτελεί στόχο της επιδιωκόμενης «Μεγάλης Επανεκκίνησης» (The Great Reset), εξολοθρεύοντας δισεκατομμύρια ανθρώπους μέσω αυτών των βιοόπλων που προβάλλονται ως «εμβόλια».

 

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν διεξάγεται με πυρηνικά όπλα αλλά με σύριγγες.

Διαβάστε ακόμη...