Θεραπεύστε τον πονόλαιμο από τις πρώτες ενοχλήσεις

3E95D7765E22A529ABAA0600723A4160.jpg

  Χειμώνας… Αισθανόμαστε τον χειμώνα να μας περιβάλλει όχι μόνο από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τα έντονα καιρικά φαινόμενα αλλά και από την παρουσία διάφορων ιώσεων η συχνότητα των οποίων αυξάνεται τον χειμώνα καθώς είναι η εποχή που «αγαπάνε» περισσότερο.

Δύο από τα βασικά συμπτώματα των ιώσεων ή του κρυολογήματος, που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάποια στιγμή αισθανθεί, είναι ο πονόλαιμος και ο βήχας, που αποτελεί έναν πολύ χρήσιμο μηχανισμό άμυνας του αναπνευστικού συστήματος.

Τα συμπτώματα του κρυολογήματος, όπως ο πονόλαιμος και ο παραγωγικός βήχας, έχουν ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρούν ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού κάθε χρόνο, ιδιαίτερα τον χειμώνα δυσκολεύοντας τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Η οικογένεια Hexalen® όμως, έχει τη λύση για τη θεραπεία των 2 πιο συχνών συμπτωμάτων …. Την Hexa-λύση!

Ηexacough®: Για την ανακούφιση του παραγωγικού βήχα

hexa1.jpg

Ο παραγωγικός βήχας είναι ένα συχνό φαινόμενο που προκαλεί δυσφορία και πλήττει το 40% των ασθενών κάθε χρόνο.

Τώρα η οικογένεια Hexalen® παρουσιάζει το Νέο πόσιμο διάλυμα Hexacough® για την γρήγορη και αποτελεσματική καταπολέμηση του παραγωγικού βήχα.

Η μοναδική καταπραϋντική του σύνθεση αρχίζει να δρα σε μόλις 15 λεπτά και περιέχει Γουαϊφενεσίνη, τη δραστική ουσία που εμπιστεύονται οι γιατροί στο εξωτερικό εδώ και 50 χρόνια. Διαλύει τα φλέματα και διευκολύνει την απόχρεμψή τους αποκαθιστώντας τη φυσιολογική λειτουργία του αναπνευστικού. Κυκλοφορεί σε ευχάριστη γεύση Μέντας & Raspberry για εύκολη κατάποση.
Λ.Τ.: 5,46 € τα 150 ml

Hexalen® Spray: Θεραπεύστε τον πονόλαιμο από τις πρώτες ενοχλήσεις

hexa2.jpg

Ο πονόλαιμος ταλαιπωρεί 1 στους 2 τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο και δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με την επιδείνωση των συμπτωμάτων.

Το Hexalen® που συνιστούν και εμπιστεύονται οι γιατροί εδώ και 30 χρόνια για την θεραπεία του πονόλαιμου, τώρα σε πρακτική μορφή spray για στοχευμένη δράση και με τη διπλάσια περιεκτικότητα σε δραστική ουσία (Εξετιδίνη 0,2%) για ισχυρή αντισηπτική δράση. Σε αντίθεση με τις κοινές καραμέλες λαιμού που ανακουφίζουν προσωρινά, το Hexalen® Spray, θεραπεύει τον πονόλαιμο από τις πρώτες κιόλας ενοχλήσεις. Η αντιβακτηριακή του δράση μπορεί να διαρκέσει έως 10 ώρες, το οποίο σημαίνει ότι 2 εφαρμογές την ημέρα είναι αρκετές για να αποφευχθεί η επιδείνωση. Το Hexalen® spray ενδείκνυται και για ένα μεγάλο πλήθος λοιμώξεων της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας και των δοντιών.
Λ.Τ.: ΜΟΝΟ 1,91 € τα 40 ml

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.