«Θαυματουργές» τροφές για όμορφο σώμα

4CAA30E22FF243934A34BA9EFB253A3F.jpg

  Θέλετε να είστε έτοιμες για να βγείτε στην παραλία; Τοποθετήστε τις παρακάτω τροφές στο ψυγείο σας και φτιάξτε το σώμα που ονειρεύεστε καταναλώνοντας κυρίως τις ουσίες αυτές.

Γάλα: Μπορεί να έχετε ακούσει πολλά για το γάλα, αλλά είναι ό,τι καλύτερο για να καταναλωθεί μετά τη γυμναστική. Περιέχει νερό, πρωτεΐνη και ασβέστιο. Προτιμήστε τα άπαχο γάλα και να πίνετε γύρω στις 2-3 κούπες την ημέρα.

Αυγά: Ό,τι καλύτερο για τη σωστή ανάπτυξη των μυών σας. Περιέχουν πρωτεΐνη, αμινοξέα, βιταμίνη D και ασβέστιο, θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για να έχετε υγιείς μύες.

Σολομός: Η καλύτερη πηγή πρωτεΐνης. Περιέχει ωμέγα-3 λιπαρά τα οποία είναι κατάλληλα για να κάψετε θερμίδες, αλλά και για να προστατεύσετε την υγεία σας από καρδιακές παθήσεις και άλλες αρρώστιες.

Αβοκάντο: Το αβοκάντο είναι θαυματουργό! Περιέχει καλά λιπαρά τα οποία ενισχύουν το μεταβολισμό σας αλλά και μειώνουν τα επίπεδα της χοληστερόλης. Επίσης, περιέχει πολλές βιταμίνες και προσφέρει ενέργεια.

Καλό θα είναι να καταναλώνετε αυτές τις τροφές μετά τη γυμναστική, για να δείτε αποτελέσματα άμεσα. Η παραλία σας περιμένει!

Πηγή: myworld.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *