Τετράωρη στάση εργασίας αύριο στα νοσοκομεία

F262AF412D2727313D7C139FB3B5B4B5.jpg

  Σε τετράωρη στάση εργασίας -11:00-15:00- προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, αντιδρώντας στη διαθεσιμότητα και στα λουκέτα στα νοσηλευτικά ιδρύματα. Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 11:30 έξω από το υπουργείο Υγείας.

«Ο υπουργός Υγείας περιφέρεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εμφανίζοντας τη διάλυση της Δημόσιας Υγείας και τα λουκέτα στα νοσοκομεία ως αναδιοργάνωση του ΕΣΥ. Μεγαλόστομες δηλώσεις που παρουσιάζουν το «μαύρο – άσπρο».  Τις διαθεσιμότητες και απολύσεις υγειονομικών ο «πρόθυμος» στην τρόικα υπουργός Υγείας τις εμφανίζει ως υποχρεωτικές μετατάξεις που αποτελούν δήθεν ευλογία για τα νοσοκομεία» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ «στο βωμό των μνημονιακών πολιτικών θυσιάζονται 50 μικρά και μεσαία νοσοκομεία σε όλη τη χώρα που βρίσκονται σε καθεστώς διασύνδεσης και τα οποία προσφέρουν φιλικές, προσιτές, δωρεάν υπηρεσίες στους χρήστες των υπηρεσιών και ξεφορτώνουν τη ζήτηση που είναι συνεχώς αυξανόμενη από τα μεγάλα νοσοκομεία».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *