Τελικά το μέγεθος… μετράει

 
Οι περισσότερες γυναίκες ισχυρίζονται ότι η προσωπικότητα είναι αυτό που τους τραβάει σε έναν άντρα. Άλλες επιμένουν ότι αυτό που κοιτάνε είναι η εμφάνιση ή η οικονομική του δυνατότητα, όμως η αλήθεια είναι πιο… ωμή!


Το μέγεθος είναι αυτό που μετράει!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι γυναίκες του 21ου αιώνα έχουν περισσότερα κοινά στοιχεία με τις «γυναίκες των σπηλαίων»-προγόνους τους απ’ ότι θα περίμενε κανείς. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως το μέγεθος του ανδρικού μορίου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για το πόσο ελκυστικό μπορεί να κρίνει μια γυναίκα έναν άντρα.

Τα αποτελέσματα της μελέτης βασίστηκαν στις απαντήσεις περισσοτέρων από 100 γυναικών όλων των ηλικιών και κοινωνικών στρωμάτων, οι οποίες είδαν 5.145 εικόνες ανδρών.

Κάθε εικόνα έδειχνε ξεχωριστούς σωματότυπους ανδρών, με διαφορετικό ύψος, άνοιγμα πλάτης, βάρος κ.ά. και φυσικά… μέγεθος πέους!

Το μέγεθος του ανδρικού μορίου κυμαινόταν από 5 μέχρι 13 εκατοστά, καθώς αυτό θεωρείται ότι απαντάται στους άνδρες της Δύσης, όπως αναφέρουν ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Οτάβα στον Καναδά.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι η άποψη των γυναικών επηρεαζόταν από μια ποικιλία φυσικών χαρακτηριστικών, όπως για παράδειγμα το ύψος και το άνοιγμα της πλάτης, συγκριτικά με τους κοντούς άντρες με μεγάλη περιφέρεια στην περιοχή της κοιλιάς, όμως αυτό που ξεχώριζαν ιδιαίτερα ήταν το… μέγεθος του μορίου τους!

Κι ενώ οι ερευνητές δεν κατέληξαν σε ένα συμπέρασμα για το ποιο θεωρείται ιδανικό μέγεθος, αυτό που ανακάλυψαν είναι ότι η «αναλογία» είναι πολύ σημαντική για τις γυναίκες!

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *