Τα οφέλη του χρωμίου στην ρύθμιση του Διαβήτη

67841ec9cb.medium.jpg

Η φύση έχει φροντίσει να μας προσφέρει όλα της τα συστατικά με σκοπό να έχουμε μία καλύτερη ζωή! Αυτό μπορούμε να το επεκτείνουμε και με τη λήψη συγκεκριμένων συμπληρωμάτων διατροφής τα οποία περιέχουν τα πιο φυσικά συστατικά και τα οποία μόνο ωφελούν τον οργανισμό…

Αυτό το συμπλήρωμα είναι το Σιρόπι Υγείας Worts – Κατάλληλο για Διαβητικούς, όλα τα συστατικά του οποίου βοηθούν στο Σακχαρώδη Διαβήτη και στην προδιάθεση που μπορεί να υπάρχει σε αυτόν, ενώ δεν περιορίζεται μόνο σε αυτή του τη δράση.

Ένα από τα πολλά συστατικά του είναι το χρώμιο, το οποίο είναι ιδανικό σε περιπτώσεις προβλημάτων με το Διαβήτη. Ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζουμε για το χρώμιο είναι ότι είναι ένα από τα βασικά μεταλλικά στοιχεία που φαίνεται να έχει ένα ευεργετικό ρόλο στη ρύθμιση της δράσης της ινσουλίνης και των αποτελεσμάτων επί των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και του μεταβολισμού των λιπιδίων.

Το χρώμιο είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ενίσχυση της δράσης της ινσουλίνης για αυτό το λόγο περιέχεται στο Worts – Κατάλληλο για Διαβητικούς. Τα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το Διαβήτη τους έχουν δείξει ότι έχουν μικρό ποσοστό από αυτό το συστατικό στον οργανισμό τους. Τα συμπληρώματα που περιέχουν χρώμιο συνδράμουν στην ενίσχυση της μεταβολικής δράσης της ινσουλίνης και συμβάλλουν στο να μειωθούν μερικοί από τους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακή νόσο, ιδιαίτερα σε υπέρβαρα άτομα, καθώς η αντίσταση στην ινσουλίνη, με ή χωρίς την παρουσία του μεταβολικού συνδρόμου, αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο της καρδιαγγειακής νόσου.

Το πικολινικό χρώμιο, συγκεκριμένα, έχει δειχθεί ότι μειώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη και να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακής νόσου και Διαβήτη τύπου 2.

Δεν είναι αυτοί σημαντικοί λόγοι να βάλουμε στο καθημερινό μας διαιτολόγιο μία κουταλιά από το Worts – Κατάλληλο για Διαβητικούς και να έχουμε τον έλεγχο τόσο στην προδιάθεση όσο και στο Σάκχαρο μας, πάντοτε σε συνδυασμό  με μία ισορροπημένη διατροφή;

Είναι πολλοί οι λόγοι να πάρετε ένα Σιρόπι Υγείας Worts… με τα πιο φυσικά συστατικά!

Με περισσότερες από 1.000 μελέτες στον EFSA για την κανέλα!

Ζητήστε το Worts στα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στο www.johnnoa.com.

worts5.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *