Τα μυστικά της αντιγήρανσης αποκαλύφθηκαν στην ημερίδα «Νέοι Για πάντα»

B096522171A015A16F43A360D8C7200E.jpg

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα «Νέοι Για πάντα» το Σαββατοκύριακο, 23 και 24 Μαΐου, που διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων όπου παρουσιάστηκαν οι νεότερες επιστημονικές εξελίξεις στη μάχη ενάντια στο χρόνο. Χορηγός της ημερίδας ήταν η NIVEA.

Την ημερίδα άνοιξε η πρόεδρος της EAA, η δερματολόγος Μαρία Καρδάση, που υπογράμμισε ότι «ένας από τους βασικούς σκοπούς της ακαδημίας είναι να ενημερώνει το ευρύ κοινό πάνω σε θέματα που σχετίζονται με την αντιγήρανση και, κατά συνέπεια, με την ποιότητα ζωής, την ευεξία και την αισιοδοξία που απορρέουν από αυτήν».

Ακολούθησαν ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων που παρέθεσαν στοιχεία των τελευταίων ερευνών στον τομέα τους, σε συνδυασμό με συμβουλές για έναν τρόπο ζωής που υποστηρίζει την υγεία, ψυχική και σωματική, την ομορφιά και τη νεότητα.

Στο περίπτερο της NIVEA, οι επισκέπτες έλαβαν δείγματα των προϊόντων NIVEA Cellular Radiance, τη νεότερη καινοτομία της NIVEA στην αντιγήρανση προσώπου. Η υψηλής απόδοσης φόρμουλα της Cellular Radiance με Lumicinol και εκχύλισμα μανόλιας υποστηρίζει τις λειτουργίες της επιδερμίδας σε κυτταρικό επίπεδο. Οι ρυτίδες μειώνονται σε 4 εβδομάδες, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή. Η NIVEA Cellular Radiance προσφέρει 4 εντελώς νέα και καινοτόμα προϊόντα που συμπληρώνουν τη σειρά Cellular Anti-Age της NIVEA, η οποία έχει ήδη κερδίσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Beiersdorf AG: Έμφαση στην έρευνα

H NIVEA έχει δυνατή παρουσία στην αντιγήρανση καθώς η Beiersdorf δίνει μεγάλη έμφαση στην έρευνα και επενδύει πίσω από το R&D για να αναπτύξει καινοτόμες φόρμουλες που μπορούν να νικήσουν τα σημάδια του χρόνου.

Περισσότερα από 530 άτομα εργάζονται στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης της εταιρείας και οι ετήσιες επενδύσεις πίσω από το R&D ανέρχονται περίπου στα 160 εκατομμύρια ευρώ. Η Beiersdorf συνεργάζεται με 500 πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και νεοσύστατες επιχειρήσεις και διαθέτει εργαστήρια σε Αμβούργο, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Κίνα και Μεξικό που μελετούν τις ιδιαιτερότητες της επιδερμίδας ανά περιοχή.

Καινοτόμες φόρμουλες κατά των σημαδιών του χρόνου

Αποτέλεσμα των ερευνών της Beiersdorf είναι το συστατικό Lumicinol μια δραστική ουσία που βοηθά στην πρόληψη των σκούρων δυσχρωμιών και του σχηματισμού κηλίδων που εμφανίζονται με την πάροδο των χρόνων. Μετά από εντατικές μελέτες, οι επιστήμονές της Beiersdorf απομόνωσαν το Lumicinol το οποίο λειτουργεί ως κλειδί για να ασφαλίζει την τυροσινάση, τον βασικό ρυθμιστή του χρωματισμού της επιδερμίδας. Το Lumicinol είναι βασικό συστατικό της σειράς Cellular Radiance.

Μια ακόμα καινοτομία της NIVEA στην αντιγήρανση προσώπου είναι ο Αντιρυτιδικός Ορός με Πέρλες Q10. Το Q10 είναι ένα συνένζυμο της επιδερμίδας, έχει αντιοξειδωτικές ικανότητες και συνεισφέρει ευεργετικά στην αναγέννησή τους. Με την πάροδο του χρόνου όμως τα επίπεδα Q10 του οργανισμού μας μειώνονται.

Μετά από χρόνια εντατικών ερευνών και 21.000 δοκιμές στα εργαστήρια της Beiersdorf, το δυναμικό αυτό συστατικό εντάχθηκε στην προϊοντική σειρά NIVEA Q10 Plus. Ο Αντιρυτιδικός Ορός με Πέρλες Q10 δρα αποτελεσματικά κατά των ρυτίδων καθώς περιέχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Q10 από κάθε άλλο προϊόν NIVEA και ως εκ τούτου προσφέρει εξαιρετική αντιρυτιδική δύναμη.

nivea1.jpg

nivea2.jpg

nivea3.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *