Τα χάπια του σεξ δεν είναι… μόδα

 
Τα τελευταία χρόνια έχει συντελεστεί μία επανάσταση στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας καθώς 3 νέα φαρμακευτικά σκευάσματα σε μορφή χαπιού, έκαναν πολλούς άνδρες διεθνώς να ξεχάσουν τα προβλήματα στο κρεβάτι.


Παρά την επιτυχημένη δράση τους, η λήψη τους, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Τα φάρμακα αυτά στις μέρες μας δεν λαμβάνονται μόνο από όσους πραγματικά τα χρειάζονται αλλά και από ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη στύση τους, αλλά νομίζουν ότι με τη λήψη τους, θα γίνουν ακόμα καλύτεροι εραστές.

Καταρρίπτοντας τους μύθους και αναδεικνύοντας την αλήθεια για την λήψη αυτών των φαρμάκων, καλό είναι να γνωρίζουμε τα εξής:

– Τα χάπια πρέπει να χορηγούνται μόνο με συνταγή γιατρού, γιατί είναι φάρμακα με ενδείξεις, αντενδείξεις και παρενέργειες.

– Οι νέοι που τα παίρνουν πρέπει να γνωρίζουν ότι η χρήση τους δεν αυξάνει τις επιδόσεις τους στο σεξ.

– Κάθε άνδρας με καλή σεξουαλική υγεία δεν χρειάζεται τα φάρμακα για να έχει επαναληψιμότητα στην σεξουαλική πράξη.

– Η συχνή χρήση τους, απ όσους δεν τα χρειάζονται, δημιουργεί ένα είδος ψυχολογικού εθισμού. Έχουν την ψευδαίσθηση ότι εάν δεν πάρουν το χάπι, δεν θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τη σεξουαλική πράξη και τελικά δεν τα καταφέρνουν λόγω του έντονου άγχους επίδοσης.

– Δεν προκαλούν ερωτική επιθυμία. Η επιθυμία και η διέγερση πρέπει να υπάρχουν έτσι ώστε ο εγκέφαλος να στείλει το μήνυμα στις στυτικές δεξαμενές του πέους, όπου τα φάρμακα αυτά δρουν βιοχημικά.

– Απαγορεύεται η λήψη τους σε συνδυασμό με τοξικές ουσίες , όπως τα ναρκωτικά τα διεγερτικά κ.α, καθώς μπορεί να προκληθούν σοβαρά προβλήματα υγείας.

– Όσοι πάσχουν από ασταθή στηθάγχη και από βαριά καρδιακή ανεπάρκεια απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τα φάρμακα αυτά αν δεν μιλήσουν με τον γιατρό τους.

– Δεν επιτρέπεται η λήψη περισσότερου από ένα χάπι ημερησίως.

– Η αγορά τους μέσω διαδικτύου, είναι μέγα λάθος, καθώς στην πλειονότητα τους είναι πλαστά και δεν έχουν ελέγχει, αποθηκευτεί και διακινηθεί με τον κατάλληλο τρόπο.

– Σε ανθρώπους με χρόνια νοσήματα πρέπει να χορηγούνται με ιδιαίτερη προσοχή και κατόπιν συνεννοήσεως με τον γιατρό, γιατί μπορεί να προκληθεί επικίνδυνη αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα όπως τα αντιυπερτασικά .

– Καλό είναι το άτομο που χρησιμοποιεί αυτά τα φάρμακα, να ενημερώνει την σύντροφο του για να απαλλαγεί από το άγχος που προκαλεί η λήψη τους στα …κρυφά!

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *