Συνταξιούχος αγρότισσα δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου – Η συγκινητική προσφορά της

Συνταξιούχος αγρότισσα δώρισε ένα ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου, αξίας περίπου 65.000. Πρόκειται για μια τεράστια προσφορά αρκεί κανείς να σκεφτεί πόση είναι η σύνταξη των αγροτών… Ο λόγος για την κα Αθηνά Παπαχρήστου που μετά από δεκαετίες σκληρής δουλειάς, έκανε ένα κομπόδεμα, το οποίο αποφάσισε να δωρίσει στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου.

«Παράδειγμα προς μίμηση.. Ό,τι δεν μπόρεσε η Πολιτεία το κατάφερε η κυρία Αθηνά… Σε ευχαριστούμε», αναφέρει ο υπάλληλος του ΕΚΑΒ σε ανάρτησή του στο Facebook.

Το νέο ασθενοφόρο που δώρισε στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου η κα Αθηνά Παπαχρήστου, παραλήφθηκε σήμερα, παρουσία του προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου. Όπως αναφέρει το pelop.gr πρόκειται για ένα νέα όχημα που αναμένεται να διαμορφωθεί ειδικά για τη διακομιδή διασωληνωμένων περιστατικών. «Ευχαριστούμε θερμά την κα Παπαχρήστου για τη δωρεά της, η οποία ενισχύει τον στόλο των νέων ασθενοφόρων της 6ης ΥΠΕ. Τα νέα ασθενοφόρα της 6ης ΥΠΕ που έχουν ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα 30, δυναμώνουν το σύστημα της Δημόσιας Υγείας και το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, όπου κι αν βρίσκονται», τόνισε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Παρόντες στην εκδήλωση παραλαβής του ασθενοφόρου ήταν μεταξύ άλλων η Επιμελήτρια του ΕΚΑΒ Πάτρας Αγγελική Κανελλοπούλου, η Διοικήτρια του νοσοκομείου Μεσολογγίου Ελένη Φιλιπποπούλου, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, εργαζόμενοι του νοσοκομείου καθώς και οι διασώστες του ΕΚΑΒ Μεσολογγίου.

Διαβάστε ακόμη...