Τρεις χρήσιμες συμβουλές για καθαρό μπάνιο

Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς στο καθάρισμα χώρους του σπιτιού. Αν καθαρίζετε όμως αμέσως κάτι κάθε φορά που το βλέπετε βρώμικο, τότε σίγουρα θα έχετε έναν χώρο καθαρό για περισσότερο.

Διαβάστε παρακάτω μερικά χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν με το καθάρισμα του μπάνιου…

Κάντε τον καθρέφτη σας να λάμψει

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε ένα μείγμα με 1/4 φλιτζάνι λευκό ξίδι, 1/4 φλιτζάνι νερό και 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο εσπεριδοειδών. Έπειτα, βουτήξτε μέσα σε αυτό ένα καθαρό βαμβακερό πανί και τρίψτε καλά την επιφάνεια του καθρέφτη.

Καθαρίστε την κουρτίνα του μπάνιου

Αν η κουρτίνα σας είναι υφασμάτινη και έχει πιάσει μούχλα, θα χρειαστείτε 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 2 φλιτζάνια καυτό νερό. Διαλύστε την σόδα μέσα στο καυτό νερό, προσθέστε το μείγμα στο πλυντήριο και πλύνετε κανονικά την κουρτίνα σας σε αυτό.

Η διαφορά με την πλαστική κουρτίνα είναι ότι το νερό δεν πρέπει να είναι καυτό και προτιμήστε να την καθαρίσετε με ένα πανάκι στο χέρι και όχι στο πλυντήριο.

Για καθαρή μπανιέρα

Για να κάνετε την μπανιέρα σας να αστράφτει ρίξτε λίγο αλάτι σε όλη την μπανιέρα και στη συνέχεια κόψτε στη μέση ένα λεμόνι. Τρίψτε με αυτό την μπανιέρα σας και καθαρίστε με χλιαρό ή ζεστό νερό.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *