Συμπληρώματα διατροφής από την Uni-pharma

Τα φαρμακευτικά εργαστήρια της Uni-pharma μελέτησαν και ανέπτυξαν την ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής ΤONOSAN, με στόχο την κάλυψη σταθερών & περιστασιακών αναγκών του οργανισμού.

Η σειρά TONOSAN αποτελεί την επιστημονική προσέγγιση των συμπληρωμάτων διατροφής και έρχεται να καλύψει σταθερές ή περιστασιακές ανάγκες που η σύγχρονη καθημερινότητα και ο τρόπος ζωής αναπτύσσουν. 

Σε εύχρηστες μορφές, όπως πόσιμο διάλυμα σε φιαλίδια μιας δόσης, δισκία 3πλης στοιβάδας, κοκκία που διασπείρονται στο στόμα & στο νερό, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν και να εμπιστευτούν καθημερινά, ένα συμπλήρωμα διατροφής ενισχυμένο από πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της Uni-pharma, που μετρά πάνω από μισό αιώνα ζωής. 

Δέκα μοναδικά συμπληρώματα διατροφής, στοχευμένα για ξεχωριστές ανάγκες, όπως ενέργεια και τόνωση, ενίσχυση της μνήμης, ενίσχυση του αιμοποιητικού και νευρικού συστήματος, ενίσχυση των οστών, ενίσχυση της υγιούς κατάστασης του δέρματος, των μαλλιών & νυχιών και αποτοξίνωση ήπατος. 

Οι μοναδικά εμπλουτισμένες συνθέσεις των TONOSAN βασίζονται σε προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες με δράση ωφέλιμη, επιστημονικά αποδεδειγμένη καθώς και εγκεκριμένη από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA).

Στη σειρά περιλαμβάνονται τα ακόλουθα προϊόντα: 

  • Multivitamin

Ενέργεια και τόνωση για όλη την οικογένεια

Πλήρες και ισορροπημένο συμπλήρωμα διατροφής, για την αναπλήρωση καθημερινών διατροφικών ελλείψεων των μελών όλης της οικογένειας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ενέργεια, τόνωση και προστασία που έχουν ανάγκη. 

  • Multivitamin 50+

Ενέργεια και τόνωση για ηλικίες 50+ 

Συμπλήρωμα διατροφής για τη διατήρηση της ορθής λειτουργίας του οργανισμού ατόμων 50 ετών και άνω.

  • Brain Energy Booster 

Για υψηλή πνευματική απόδοση & μνήμη

Συμπλήρωμα διατροφής, για την ενίσχυση της πνευματικής απόδοσης και μνήμης, ιδιαίτερα σε περιόδους που η απαίτηση για αποδοτική πνευματική εργασία είναι επιβεβλημένη.

  • B12 Booster

Ενίσχυση ανοσοποιητικού & νευρικού συστήματος 

Συμπλήρωμα διατροφής για την κάλυψη των αναγκών σε βιταμίνη Β12.

  • Sidiro Booster + B12

Ενίσχυση αιμοποιητικού & νευρικού συστήματος 

Συμπλήρωμα διατροφής για την κάλυψη των καθημερινών απαιτήσεων σε σίδηρο & βιταμίνη Β12. 

  • SidiroFOLIC 

Ενίσχυση αιμοποιητικού & νευρικού συστήματος 

Συμπλήρωμα διατροφής για την κάλυψη των καθημερινών απαιτήσεων σε σίδηρο & φυλλικό οξύ.

  • Liver Detox

Αποτοξίνωση ύπατος 

Συμπλήρωμα διατροφής το οποίο συμβάλει στη φυσική απομάκρυνση επιβλαβών ουσιών που έχουν συσσωρευθεί στο ήπαρ και στην ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας των ηπατικών κυττάρων.

  • Sports booster 

Σωματική απόδοση

Συμπλήρωμα διατροφής για τη κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεων ατόμων που προπονούνται εντατικά ή για μεγάλες χρονικές περιόδους, καθώς και για εκείνους που καταπονούν συστηματικά το σώμα τους εξαιτίας π.χ. επαγγελματικής απασχόλησης.

  • Osteogold

Ενίσχυση οστών

Συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση και διατήρηση της καλής κατάσταση των οστών & των δοντιών.

  • Skin – Hair – Nails booster

Δέρμα, μαλλιά & νύχια

Συμπλήρωμα διατροφής σε πόσιμο διάλυμα, για τη ενίσχυση και διατήρηση της υγιούς κατάστασης του δέρματος των μαλλιών και των νυχιών.

Διαβάστε ακόμη...