Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»

4A59192A6FC56FD977E887EB5D07844C.jpg

  Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο Γενικό Περιφερειακό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Αγ. Ανδρέας», διαμαρτυρόμενοι για την μετακίνηση τραυματιοφορέων στο Γραφείο Κινήσεως.

Στην ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει: «Συνεχίζουμε και σήμερα τις κινητοποιήσεις μας, διαμαρτυρόμενοι για την απαράδεκτη, την προκλητική και μη σύννομη απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου, που μετακινεί χωρίς τελειωμό τραυματιοφορείς στο Γρ. Κινήσεως προκειμένου να αναλάβουν τις διακομιδές ασθενών, την λειτουργία τμήματος που δεν υφίσταται στον οργανισμό του νοσοκομείου, διαλύοντας έτσι άλλες οργανικές νευραλγικές υπηρεσίες, με κίνδυνο για τους ασθενείς και τους εργαζόμενους.

Συνεχίζουμε λοιπόν και σήμερα 8.7.13 για τέταρτη συνεχή ημέρα την κατάληψη, μια κατάληψη που την επεκτείνουμε στο σύνολον των Διοικητικών Υπηρεσιών σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην απόφαση του διοικητή, ο οποίος αν και ευρισκόμενος υπό κατάληψη και παρά την διαδικασία των διαπραγματεύσεων στην οποία βρισκόμαστε, προχώρησε σε νέα μετακίνηση τραυματιοφορεία στο Γρ. Επιστασίας για τις ανάγκες των διακομιδών, μια μετακίνηση που προέρχεται από το Κ. Υ Κ. ΑΧΑΪΑΣ, η οποία μαζί με την προηγούμενη διαλύει την όποια υποδομή είχαμε εκεί, αποδυναμώνοντας έτσι περαιτέρω και αυτό το Κέντρο Υγείας.

Αυτές τις παρεμβάσεις του διοικητή του νοσοκομείου, που είναι καθ’ υπόδειξη του διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ, δεν είναι δυνατόν να τις αποδεχθούμε, γιατί διαλύουν τα Κέντρα Υγείας, αλλά και τμήματα του νοσοκομείου, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τους ασθενείς.

Για όλους αυτούς τους λόγους συνεδριάζουμε και πάλι σήμερα», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους.

Πηγή: patrastimes.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *