Συμπληρώματα διατροφής σε υγρή μορφή και… η γυμναστική γίνεται παιχνίδι

19579537_shutterstock_123602794.limghand

Όλοι έχουμε βάλει κάποια μορφή άσκησης στην καθημερινότητα μας, καθώς γνωρίζουμε τα καλά που μπορεί να μας δώσει. Για να την κάνουμε πιο αποτελεσματική μπορούμε να τη συνδυάσουμε με κάποιο πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής, που θα καλύψει πολλές ανάγκες του οργανισμού μας, κυρίως σε ενέργεια, διατροφικά συστατικά που χάνονται μέσα από τον ιδρώτα, και βοήθεια στις αρθρώσεις, που επιβαρύνονται ιδιαίτερα κατά την εκγύμναση, είτε αυτή είναι κάτι απλό, όπως είναι ένα ελαφρύ τρέξιμο είτε είναι κάποιο πιο έντονο άθλημα, που απαιτεί περισσότερη προσπάθεια.

Για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και για να μην έχουμε κάποια έλλειψη μπορούμε να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας κάποια συμπληρώματα διατροφής, και τι καλύτερο από ένα συμπλήρωμα διατροφής σε υγρή μορφή που λαμβάνεται πολύ εύκολα.

Λαμβάνοντας λοιπόν τα δύο συμπληρώματα διατροφής σε υγρή μορφή, του John Noa, Worts Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς και Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Ενυδάτωση, μπορούμε να έχουμε άριστα αποτελέσματα, καθώς τα φυσικά τους συστατικά είναι ιδανικά για όσους κάνουν οποιαδήποτε μορφή άσκησης.

Το πρώτο, Worts Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς, συνδυάζει υαλουρονικό, κολλαγόνο, Βιταμίνη C, όλα ιδανικά  για τις αρθρώσεις, αφού τα δύο πρώτα συστατικά είναι απαραίτητα για τη μείωση του πόνου σε αυτές, βοηθούν στη μεγαλύτερη ευλυγισία και διευκολύνουν στην αύξηση της κινητικότητας, ενώ η Βιταμίνη του C είναι εξαιρετική καθώς βοηθά στην αύξηση της απορρόφησης των δύο άλλων συστατικών από τον οργανισμό, βοηθά στη λειτουργία του ανοσοποιητικού και το σημαντικότερο είναι ότι μας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να εκτελούμε οποιαδήποτε ενέργεια.

Η ταυτόχρονη κατανάλωση του Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Ενυδάτωση, μπορεί να συνδράμει και αυτό τα μέγιστα στην απόδοσή μας και στα αποτελέσματα που μπορεί να έχουμε. Είναι το συμπλήρωμα των ηλεκτρολυτών… καλύπτοντας τις ελλείψεις σε αυτούς, αφού με τη γυμναστική και την έντονη εφίδρωση χάνουμε μεγάλα ποσοστά σε αυτούς, και θα πρέπει να τους αναπληρώνουμε καθώς αν δεν γίνει μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κράμπες, ναυτία, ζαλάδα και μία γενικότερη αδιαθεσία.

Είναι ιδανικό για την κάλυψη των ελλείψεων σε κάλιο και νάτριο, συστατικά που χάνονται με τη γυμναστική, και θα πρέπει πάντοτε να είναι σε μία ισορροπία, γιατί διαφορετικά μπορούν να επιτείνουν τις κράμπες και να προκαλέσουν μεγάλη αδιαθεσία.

Έτσι λοιπόν από μία κουταλιά από τα Worts Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς και Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Ενυδάτωση μας δίνει άλλη διάθεση για το γυμναστήριο και για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε το Worts σε όλα τα φαρμακεία. Πληροφορίες στο 211 01 23 575 και στο www.johnnoaworts.com

worts1.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *