Συμπληρώματα διατροφής για κάθε ανάγκη σωστής λειτουργίας του σώματος

foo-656x410.jpg

 

Τα συμπληρώματα διατροφής Lanes, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις υγείας που αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά, αλλά και τη μεγάλη επιβάρυνση που προκαλεί ο τρόπος ζωής μας σήμερα, παρουσιάζουν τη νέα σειρά «Ade», με στόχο να καλύψουν κάθε ανάγκη σωστής λειτουργίας του σώματος όπως: οι υγιείς και δυνατές αρθρώσεις, η ομορφιά, τα γερά οστά, ο ύπνος, η υγεία του ουροποιητικού συστήματος, η καλή εντερική λειτουργία και η καρδιαγγειακή υγεία.

Με 8 νέα προϊόντα, η εξειδικευμένη σειρά «Ade» εστιάζει απευθείας, ενεργεί δραστικά και συντελεί στην πρόληψη και την αντιμετώπιση ήπιων παθήσεων ιδιαίτερα συχνών στην σύγχρονη καθημερινότητα.

Αναλυτικά, τα καινοτόμα προϊόντα της σειράς είναι: FlexAde & FlexAde Xtra, ProbioAde, NightAde BeautyAde, OsteoAde, CystiAde, CardAde και διατίθενται στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Γιατί, «για κάθε ανάγκη, πρώτα Lanes»!

Αναλυτικά τα νέα προϊόντα της σειράς…

FlexAde Xtra & FlexAde

Τα νέα προϊόντα  FlexAde και FlexAde Xtra, αποτελούν την πληρέστερη, πιο προσιτή και αποτελεσματικότερη επιλογή για υγιείς & δυνατές αρθρώσεις. Δρουν άμεσα και προλαμβάνουν αποτελεσματικά ασθένειες των οστών, όπως η οστεοαρθρίτιδα, ενώ είναι η καλύτερη απάντηση στην πρόληψη και συντήρηση των υγειών αρθρώσεων.

– Το Lanes FlexAde Xtra, είναι ο πληρέστερος συνδυασμός των πιο δραστικών συστατικών για δυνατές αρθρώσεις. Με 7 στοχευμένα ενεργά συστατικά και με σύσταση One-a-day, αποτελεί την πιο προσιτή επιλογή για άμεση ανακούφιση από τον πόνο, τη δυσκαμψία και το πρήξιμο. Περιέχει υαλουρονικό, κολλαγόνο, MSM, γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη, μαγγάνιο & βιταμίνη C συνδυασμός ιδανικός για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ασθενειών όπως η οστεοαρθρίτιδα. Γι’ αυτό άλλωστε, η πρόσληψή του, ενδείκνυται σε ασθενείς οστεοαρθρίτιδας ακόμη και σε κρίση. Ταυτόχρονα, το FlexAde Xtra είναι η καταλληλότερη επιλογή για όσους επιβαρύνουν, καταπονούν και τραυματίζουν τις αρθρώσεις τους, όπως οι αθλητές, αλλά και τα άτομα που καταπιάνονται με βαριά ή/και χρόνια χειρωνακτική εργασία, αφού παράλληλα μειώνει και τις φλεγμονές. Επίσης, συνιστάται σε άτομα που αντιμετωπίζουν πόνο λόγω καταγμάτων, παχύσαρκους, ανθρώπους που κάνουν καθιστική ζωή, αλλά και σε ηλικιωμένους. Προσιτή επιλογή για άμεση αντιμετώπιση, στα 21,50 ευρώ.

– Το Lanes FlexAde είναι η ιδανικότερη και πιο προσιτή επιλογή για την πρόληψη και συντήρηση υγιών αρθρώσεων. Η σύνθεση γλυκοζαμίνης, χονδροϊτίνης, μαγγανίου και βιταμίνης C, το κάνει καταλληλότερο για περιόδους ύφεσης οστεοαρθρίτιδας και περιορισμένης καταπόνησης των αρθρώσεων, αφού διατηρεί λειτουργικές τις αρθρώσεις και επιβραδύνει τη φθορά του χόνδρου. Η ιδανική επιλογή για όλους όσους χρειάζονται μια «μόνιμη» υποστήριξη στη διατήρηση υγιών αρθρώσεων, στα 14,00 ευρώ.

ProbioAde

Το Lanes ProbioAde με έναν στοχευμένο συνδυασμό 10 προβιοτικών, φυτικών ινών, βιταμινών και μετάλλων, φροντίζει τη συνολική ομαλή εντερική λειτουργία και έχει μια ευρύτερη γκάμα ευεργετικών επιδράσεων. Αντιμετωπίζει δραστικά τα συμπτώματα διάρροιας, ενώ παράλληλα προλαμβάνει τη δυσκοιλιότητα.

Μειώνει αισθητά τα συμπτώματα του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου, όπως πόνο, τυμπανισμό και δυσκολία στην πέψη, ενώ αποτελεί ιδανική συνδυαστική πρόταση με αγωγή αντιβίωσης. Η ευεργετική του σύνθεση, που μπορεί να συμβάλλει μέχρι και στην πρόληψη κολπικών μυκητιάσεων, συντελεί επίσης σε μια ευρύτερη ποιότητα ζωής, αφού έμμεσα ωφελεί το ανοσοποιητικό, το καρδιαγγειακό, αλλεργικά συμπτώματα κ.α.

Το Lanes ProbioAde, με τυποποιημένο και πιστοποιημένο συνδυασμό προβιοτικών που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα, είναι η μόνη προσιτή επιλογή που συνδυάζει τόσα ευεργετικά συστατικά. Απαραίτητο για ασθενείς με παθήσεις του πεπτικού και όσους λαμβάνουν αντιβίωση, εξαιρετικά ωφέλιμο για όσους ακολουθούν ένα στρεσογόνο τρόπο ζωής, με κακή διατροφή και καθιστική ζωή και όσους ταξιδεύουν πολύ. Το βρίσκετε στα 7,50 ευρώ.

NightAde

Το Lanes NightAde, περιέχει μελατονίνη ενώ είναι σε υπογλώσσια μορφή για μέγιστη απορρόφηση τους συστατικού από τον οργανισμό (κατά 90%) με στόχο την άμεση & ταχεία δράση. Είναι η φυσική λύση για την καταπολέμηση των διαταραχών του ύπνου, μειώνει το χρόνο έλευσης του ύπνου, βελτιώνει την ποιότητά του, αυξάνει την ποσότητα, ενισχύει την πρωινή εγρήγορση, ενώ δεν προκαλεί εθισμό.

Ιδανικό για όσους πάσχουν από διαταραχές ύπνου ή ξυπνούν κουρασμένοι, άτομα με άστατο πρόγραμμα ύπνου, όλους όσοι κάνουν υπερβολική και λανθασμένη κατανάλωση καφεΐνης, αλλά και ταξιδιώτες που έχουν υποστεί jet lag. Κάθε συσκευασία Lanes NightAde διατίθεται στα 10,90 ευρώ και έχει διάρκεια αγωγής  3 μηνών.

BeautyAde

Το BeautyAde, με τον συνδυασμό όλων των απαραίτητων αμινοξέων και θρεπτικών συστατικών όπως κυστίνη, μεθειονίνη, MSM, βιταμίνες και μέταλλα, δρα ενάντια στην καταπόνηση της υγείας δέρματος, μαλλιών και νυχιών, στην ξηροδερμία, τη φλεγμονή, τις ελεύθερες ρίζες, την τριχόπτωση, ενώ παράλληλα ενισχύει τη δομή των μαλλιών και των νυχιών μας.

Ο συνδυασμός των συστατικών και των αμινοξέων του αποτελεί την πιο στοχευμένη επιλογή στην πιο προσιτή τιμή, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αφορά γυναίκες και άνδρες που προσέχουν τον εαυτό τους και θέλουν να έχουν υγιές δέρμα, νύχια και μαλλιά, ενώ απευθύνεται και σε άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης, ανθρώπους που δεν έχουν ισορροπημένη διατροφή και γενικότερα παραμελούν τον εαυτό τους. Θα το βρείτε στην πολύ προσιτή τιμή των 10,90 ευρώ.

CystiAde

Το Lanes CystiAde είναι το ιδανικό προϊόν για την υγεία του ουροποιητικού συστήματος. Εμπεριέχει συμπιεσμένο χυμό κράνμπερυ, βιταμίνη C, και ψευδάργυρο, συστατικά που ενισχύουν τη διούρηση και προλαμβάνουν το πρόβλημα. Προστατεύει από κάθε λογής βακτήρια προλαμβάνοντας πιθανές λοιμώξεις του ουροποιητικού, αλλά και τις φλεγμονές που προκαλούν, όπως οι κυστίτιδες ενώ συντελεί στην πρόληψη υποτροποιάζουσων ουρολοιμώξεων.

Το Lanes CystiAde αποτελεί την πιο ενισχυμένη και προσιτή πρόταση. Απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες, αφού οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συναντώνται 30 φορές συχνότερα στις γυναίκες, αλλά φυσικά αφορά όλους εκείνους με ιστορικό ουρολοιμώξεων, υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις και κυστίτιδες, όπως επίσης και προληπτικά, για την αποφυγή ουρολοιμώξεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η τιμή του είναι στα 14,00 ευρώ.

CardAde

Το Lanes CardAde, με συνένζυμο Q10, βοηθά δραστικά στις καρδιακές παθήσεις, όπως η καρδιακή ανεπάρκεια, η υπέρταση αλλά και μετά από ένα έμφραγμα. Αποτελεί την πιο προσιτή λύση για καρδιαγγειακά ζητήματα και την ιδανική πρόταση συνδυαστικής αγωγής με φάρμακα.

Το Lanes CardAde απευθύνεται τόσο σε ασθενείς με καρδιαγγειακά προβλήματα, όσο και σε αυτούς που έχουν υψηλό κίνδυνο ανάπτυξης τους, όπως οι παχύσαρκοι και οι καπνιστές. Τέλος, είναι απαραίτητο σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας αλλά και σε όσους λαμβάνουν στατίνες για την αναπλήρωση του συνενζύμου Q10 στον οργανισμό. Το CardAde από τα Lanes κοστίζει μόνο 14,00 ευρώ.

OsteoAde

Το Lanes OsteoAde αποτελεί την καλύτερη πρόταση για δυνατά οστά. Με 9 στοχευμένα δραστικά συστατικά μεταξύ των οποίων το ασβέστιο, η βιταμίνη D3 και το μαγνήσιο, παρέχει στο 100% την απαραίτητη καθημερινή θρεπτική κάλυψη και αποτελεί μια ολοκληρωμένη φόρμουλα προληπτικής δράσης κατά της οστεοπενίας και της οστεοπόρωσης αποκαθιστώντας την οστική πυκνότητα.

Συνιστάται σε άτομα με διατροφή χαμηλή σε γαλακτοκομικά και ιδιαίτερα σε γυναίκες (ειδικά άνω των 45 ετών) λόγω των αυξημένων αναγκών του οργανισμού τους σε ασβέστιο αλλά και σε άτομα μεγάλης ηλικίας που διαθέτουν αυξημένο κίνδυνο να υποστούν κατάγματα. Απαραίτητος σύμμαχος σε αθλητές και σε άτομα που έχουν υποστεί κάταγμα στο παρελθόν, αφού επαναφέρει τα οστά στην φυσιολογική τους κατάσταση. Παράλληλα συνιστάται σε ασθενείς με οστεοπόρωση και οστεοπενία. Διατίθεται στα 10,90 ευρώ.

lanes.jpg

 

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *