Στην Ελλάδα η φαρμακευτική εταιρεία Medison Pharma

Τη λειτουργία της στην ελληνική αγορά ανακοινώνει η πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία Medison Pharma, αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα διαθέτει πλέον πρόσφορο έδαφος για επενδύσεις.

Η Medison Pharma που ιδρύθηκε στο Ισραήλ το 1996, διαθέτει βαθιά τεχνογνωσία στην φαρμακευτική αγορά, καθώς προσφέρει ένα μοντέλο μακροχρόνιων συνεργασιών με ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων βιοτεχνολογικών φαρμακευτικών εταιρειών.

Στην πορεία των ετών η εταιρεία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία ιδρύοντας γραφεία από τον Καναδά και την Βραζιλία έως την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Πλέον δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 25 χώρες στο κόσμο και διατηρεί περισσότερους από 500 εργαζόμενους παγκοσμίως, το 65% των οποίων είναι γυναίκες.

Η Medison Pharma έχοντας στο επίκεντρο της τον ασθενή εστιάζει στην παροχή πρόσβασης σε στοχευμένες καινοτόμες θεραπείες στις διεθνείς αγορές, βοηθώντας στη διάσωση και τη βελτίωση της ζωής των ασθενών που πάσχουν από σοβαρές και σπάνιες ασθένειες.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης, η Medison Pharma έχει ξεκινήσει τη δραστηριοποίησή της στην Ευρώπη. Απόφαση της διοίκησης είναι τα κεντρικά γραφεία της Νοτίου Ευρώπης να εδρεύουν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Τα εγκαίνια των νέων γραφείων θα πραγματοποιηθούν το Φθινοπώρο του 2023.

Η Medison Pharma στην παρούσα φάση διαθέτει στους ασθενείς στην Ελλάδα θεραπεία για το μεταστατικό μελάνωμα του ραγοειδούς χιτώνα και τη γενικευμένη μυασθένεια Gravis (gMG), ενώ σύντομα αναμένεται να οριστικοποιηθούν νέες συνεργασίες.

To υποκατάστημα της Νοτίου Ευρώπης είναι πλήρως στελεχωμένο με έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη από την αγορά του φαρμάκου, τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονται από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Στις ηγετικές θέσεις διοίκησης της εταιρείας στην Ευρώπη βρίσκονται δύο Έλληνες ο Βίκτωρας Παπαμονιώδης, Chief Commercial Officer και ο Παναγιώτης Φωστέρης, Γενικός Διευθυντής της Νοτίου Ευρώπης.

Ο Παναγιώτης Φωστέρης, Γενικός Διευθυντής της Νοτίου Ευρώπης δήλωσε από την πλευρά του: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία Medison Pharma με τις καινοτόμες θεραπείες που αντιπροσωπεύει, ξεκινά μία νέα πορεία στη χώρα μας με στόχο να ενισχύσει το έργο των γιατρών απέναντι σε σπάνια και χρόνια νοσήματα. Η παρουσία της Medison Pharma στην χώρα μας αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της εταιρείας στην ελληνική αγορά, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Διαβάστε ακόμη...