Στην Κρήτη οι «Γιατροί του Κόσμου»

33FCBF93C8CA2A8E1F22F6E79A2420D8.jpg

  Οι «Γιατροί του Κόσμου», για δεύτερη χρονιά, υλοποιούν το πρότυπο πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου «Υγεία για όλους» με τη συνολική χρηματοδότηση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και ταξιδεύουν στην Κρήτη για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Το πρόγραμμα προσφέρει γυναικολογικό, παιδιατρικό, δερματολογικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο σε γυναίκες και παιδιά, αλλά και σε ευπαθή πληθυσμό με επισκέψεις Κινητών Μονάδων σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, Κινητές Μονάδες των Γιατρών του Κόσμου, κατάλληλα στελεχωμένες από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό επισκέπτονται από τις 25-29 Απριλίου την Κρήτη. Σήμερα και αύριο η Κινητή Μονάδα θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας του δήμου Βιάννου.

Οι γιατροί θα παρέχουν δωρεάν, μεταξύ άλλων, γυναικολογική κλινική εξέταση, τεστ Παπανικολάου, ψηλάφηση, καρδιογράφημα, δερματολογικό έλεγχο και οφθαλμολογικό έλεγχο, καθώς επίσης παροχή επιπλέον ιατρικών ειδικοτήτων και εξετάσεων και δυνατότητα παραπομπής για οφθαλμολογικές επεμβάσεις βάση κοινωνικoοικονομικών κριτηρίων, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Ιδιαίτερη μνεία υπάρχει για τα παιδιά με την παροχή παιδιατρικού ελέγχου, εξετάσεων, παιδικού εμβολιασμού και χορήγησης παιδιατρικής φαρμακευτικής αγωγής.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *