Στάθης Αγγελόπουλος: «Γιατί δεν εμβολιάζομαι»

Ο τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος νόσησε από κορωνοϊό νοσηλεύτηκε, παρέμεινε σε ΜΕΘ επί 13 μέρες και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί αν και λίγο έλειψε όπως λέει ο ίδιος να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο τραγουδιστής ο οποίος ακόμη προσπαθεί να επανέλθει μετά την παρομονή του στη ΜΕΘ και τη νοσηλεία του, γιατί όπως δηλώνει απόλεσε μεγάλο ποσοστό της μυϊκής του μάζας.

Εξηγεί γιατί αρνείται να εμβολιαστεί και δηλώνει πως δεν έχει πειστεί για τα εμβόλια.

«Έκατσα 13 ημέρες στην εντατική, είπα όχι, αρνήθηκα, αλλά καταλαβαίνω πως εάν έβλεπαν τα πράγματα οι γιατροί σκούρα, δεν θα με ρωτούσαν», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

«Όχι απλά κινδύνευσα από τον κορωνοϊό αλλά φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Το οξύμετρο δεν είχε σταθερότητα και νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο. Το άλλαξα και πάλι τα ίδια και μετά πήρα την απόφαση να πάω στο νοσοκομείο. Μετά μπήκα και στην εντατική γιατί δεν μπορούσα να πάρω καλά τις ανάσες μου. Είχα πολύ πεσμένο οξυγόνο κι έκατσα στην ΜΕΘ 13 ημέρες. Ήμουν οριακώς για διασωλήνωση. Για να επανέλθει κάποιος που ήταν στην εντατική με κορωνοϊό, θέλει έξι μήνες».

«Δεν είπα ότι δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο αλλά οι επιστήμονες δεν με έχουν πείσει ότι θα νιώσω μια προστασία. Το εμβόλιο δεν έχω πειστεί, φοβάμαι, να το κάνω. Δεν είμαι ούτε αντιεμβολιαστής, ούτε αρνητής», είπε και συμπλήρωσε, «εμπιστεύομαι τους γιατρούς κι είμαι σήμερα εδώ αλλά όχι το εμβόλιο… Δεν έχω το δικαίωμα να μην το κάνω; Ξέρω πολλούς γιατρούς που λένε να μην το κάνουμε. Ας πεθάνω από κορωνοϊό… Ίσως δεν έχω καλύτερη ενημέρωση».

Διαβάστε ακόμη...