Στάση εργασίας γιατρών στο Κέντρο Υγείας Βάμου

esy-doctors1.medium.jpg

Γιατροί και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Βάμου στα Χανιά προχώρησαν σήμερα σε ολιγόωρη στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας καθώς το Κέντρο είχε μείνει χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης.

Το πρόβλημα προέκυψε όταν η εταιρεία που προμηθεύει πετρέλαιο το Κέντρο Υγείας, διέκοψε την παροχή με την αιτιολογία ότι εκκρεμούσαν οφειλές προς αυτήν.

Ο διευθυντής του Κέντρου ενημέρωσε για το πρόβλημα την υγειονομική περιφέρεια Κρήτης καθώς και τον δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη στα όρια του οποίου βρίσκεται το Κέντρο Υγείας. Με προσωπική πρωτοβουλία του κ. Κουκιανάκη έγινε προμήθεια 500 λίτρων πετρελαίου ποσότητα που θα εκτιμάται πώς θα καλύψει χρονικό διάστημα περίπου δέκα ημερών.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ Κουκιανάκης «ενημερώθηκα από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας για το πρόβλημα και δεν μπορούσα να αφήσω μια τέτοια σημαντική δομή υγείας για την περιοχή χωρίς πετρέλαιο».

Από την πλευρά της υγειονομικής περιφέρειας Κρήτης έγινε γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα καταβληθούν τα χρήματα στον προμηθευτή πετρελαίου, ενώ ήδη στις 23 Δεκεμβρίου κατέβαλε μέρος του οφειλόμενου ποσού.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *