Σνακ που δεν κάνουν τη ζυγαριά να «αναστενάζει»

65728B4AE1B069B3F76808624212857F.jpg

  Τι μπορούμε να κάνουμε όταν η πείνα μάς καλεί να αρπάξουμε ό,τι βρούμε μπροστά μας, αλλά η ζυγαριά από την άλλη μεριά «αναστενάζει»;

Η λύση υπάρχει και ακούει στο όνομα «Eurodiet Evolution»! Πρόκειται για μια νέα σειρά υγιεινών προϊόντων διατροφής που μπορούμε άφοβα να καταναλώσουμε δίχως να επιβαρύνουμε τη ζυγαριά, την ίδια στιγμή που μας χαρίζουν όλες τις απαραίτητες ουσίες για υγεία και ευεξία.

Η σειρά Eurodiet Evolution περιλαμβάνει γεύματα, αλείμματα με γλυκαντικά και τη ναυαρχίδα της σειράς, τα Evolution σνακ.

Πρόκειται για υγιεινά σνακ χαμηλά σε σάκχαρα, υδατάνθρακες και λιπαρά και αυξημένα σε υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνες και φυτικές ίνες που αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο στον τομέα της υγιεινής διατροφής.

Τα Eurodiet Evolution αποτελούν την καλύτερη λύση για ένα ποιοτικό και χορταστικό σνακ, ιδιαίτερα αν τα συνδυάσουμε με ένα φρούτο. Μάλιστα, η βολική συσκευασία τους εξασφαλίζει ότι μπορούμε εύκολα να τα μεταφέρουμε στην τσάντα.

Τα προϊόντα Evolution διατίθενται αποκλειστικά στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Eurodiet Med στο www.eurodiet.gr. Ισορροπήστε κι εσείς τη διατροφή σας με ένα κλικ!

bisc1.jpg

bisc2.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *