Silver βραβείο για την Chiesi Hellas για το Πρόγραμμα Interstellar

Η Chiesi Hellas βραβεύτηκε για την πελατοκεντρική της κουλτούρα στα UX | CX Awards 2022, κατακτώντας το Silver βραβείο στην κατηγορία «Best in Health & Pharma». Τα βραβεία διοργανώθηκαν από την εταιρεία Boussias για πρώτη φορά, με στόχο να αναδειχτούν οι καινοτόμες και αποτελεσματικές πρακτικές, έργα και τεχνολογίες που δημιουργούν αξέχαστες ψηφιακές εμπειρίες προς τον πελάτη και τον βάζουν στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της επιχείρησης ή του οργανισμού. 

Η Chiesi Hellas διακρίθηκε για το παγκόσμιο Πρόγραμμα Interstellar του Ομίλου Chiesi «Για μια Παγκόσμια Εμπειρία Πελάτη», μία σημαντική εταιρική διάκριση δεδομένου του μεγάλου αριθμού συμμετοχών. Το πρόγραμμα αυτό είναι ένας «αστερισμός» από πρωτοβουλίες, για την καλύτερη κατανόηση και προσέγγιση των αναγκών των ασθενών και των επαγγελματιών υγείας. Μέσω του Προγράμματος ο Όμιλος και οι θυγατρικές του έχουν την ευκαιρία να δημιουργούν και να διατηρούν δυνατές σχέσεις με τους επαγγελματίες υγείας διαχρονικά και να προβλέπουν τις ανεκπλήρωτες ανάγκες της αγοράς. 

Το παγκόσμιο πρόγραμμα Ιnterstellar ξεκίνησε το 2021 και διαπνέει πλέον όλον τον όμιλο, τα τμήματα και τις θυγατρικές. Αναγνωρίζοντας ότι η Εμπειρία του Πελάτη (Customer eXperience – CX) αποτελεί οδηγό επιτυχίας σε έναν Οργανισμό, η Chiesi Hellas σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις πέρα από το φάρμακο. 

Ο κ. Αριστείδης Τσίγκρας, Head of Business Excellence & Customer Experience της Chiesi Hellas, δήλωσε για τη βράβευση «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτή τη βράβευση. Στην Chiesi Hellas είμαστε αφοσιωμένοι στον μετασχηματισμό προς μια πελατοκεντρική κουλτούρα και στη βελτίωση της εμπειρίας όλων των πελατών μας. Στο πλαίσιο αυτό, το 2022 υποστηρίξαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ενσυναίσθηση, Ενδυνάμωση, Επικοινωνία» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας με στόχο τη βελτίωση της επικοινωνίας ιατρού – ασθενούς, καθώς και την πρωτοβουλία #ΖωήμεΧΑΠ της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, με στόχο να προσφέρει στους ασθενείς με ΧΑΠ ένα ασκησιολόγιο για κατ'οίκον άσκηση ενθαρρύνοντάς τους να βάλουν τη φυσική δραστηριότητα στη ζωή τους. Πρόκειται για πρωτοβουλίες που συνάδουν απόλυτα με τις αξίες μας να θέτουμε στο επίκεντρο τον ασθενή και τον επαγγελματία υγείας».

Διαβάστε ακόμη...