Σήκωσε το πλαδαρό σου σώμα και ξεκίνα τις ασκήσεις

74A954B3346C97FAEB746CA790E1C14C.jpg

  Οι περισσότεροι υπόσχονται στον εαυτό τους στην αρχή κάθε νέου έτους να κάνουν κατιτίς παραπάνω, προκειμένου να καταφέρουν να χάσουν εκείνα τα παραπανίσια κιλάκια που δε λένε να φύγουν.

Καθώς περνούν όμως οι μέρες (και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων και οι μήνες) φαίνεται να ξεχνάνε την υπόσχεσή τους και οι αποφάσεις για λήψη «δραστικών μέτρων» (βλ. «ράψιμο» του στόματος, εγγραφή στο γυμναστήριο κ.ά) πάνε περίπατο!

Η νέα εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα Carrot Fit δημιουργήθηκε για να μην… αφήσει σε ησυχία όσους έχουν βάλει στοίχημα με τον εαυτό τους να χάσουν βάρος, μέχρι να το καταφέρουν!

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή της, Brian Mueller από τις ΗΠΑ, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να «απειλεί, ντροπιάζει και ρεζιλεύει τους χρήστες μέχρι να χάσουν τα κιλά», αναφέρει η Daily Mail σε δημοσίευμά της.

Ο ίδιος δεν δημιούργησε, όπως είπε, την εφαρμογή με σκοπό να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άσχημα, αλλά για να κάνει τη διαδικασία απώλειας βάρους «πιο διασκεδαστική».

Οι χρήστες εισάγουν τα δεδομένα του βάρους τους σε καθημερινή βάση και τα… «ακούν» ανάλογα με τις επιδόσεις τους.
 
Όταν κατορθώσουν να χάσουν τα κιλά, το καρότο τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν προς την επίτευξη του στόχου που έχουν θέσει.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *