Κατσαρίδες σε θαλάμους νοσοκομείων, κρεβάτια χωρίς μαξιλαροθήκες

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Κατσαρίδες κάνουν πάρτι στους τοίχους, σε θαλάμους Νοσηλείας. Κρεβάτια Ασθενών που δεν διαθέτουν μαξιλαροθήκες!!! Τόσο καλά!!!», καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και ένα σχετικό βίντεο με την κατάσταση που επικρατεί σε ένα δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής.

Το βίντεο αυτό, πενταμελής αντιπροσωπεία το έδειξε στον υπουργό Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη, σε συνάντηση που είχε μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου. Η Ομοσπονδία επανέφερε το αίτημα για συνάντηση με τον πρωθυπουργό και ο κ. Βερναρδάκης δεσμεύτηκε ότι θα το μεταφέρει.

Με αφορμή τα δύο χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει «δύο χρόνια ψεύτικες δεσμεύσεις και εξαγγελίες για την Δημόσια Υγεία». Όπως σημειώνει η Ομοσπονδία, «πριν 1 ½ μήνα σε συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο κος Φλαμπουράρης δεσμεύτηκε για συνάντηση της ΠΟΕΔΗΝ με τον κο Τσίπρα.

Ο κος Τσίπρας δεν είχε δέκα λεπτά χρόνο μέσα σε 1 ½ μήνα να συναντήσει τους εργαζόμενους της Δημόσιας Υγείας. Θέλουν να επιβάλουν ΟΜΕΡΤΑ για την κατάσταση των Δημόσιων Νοσοκομείων.

Πεθαίνουν οι Ασθενείς στα ράντζα, στα φορεία (εάν υπάρχουν) και τα κυβερνητικά στελέχη πανηγυρίζουν, αυτοκολακεύονται, περιαυτολογούν για τις πολιτικές που εφαρμόζουν, τα δύο χρόνια που κυβερνάνε. Τους ενοχλούμε!!! Πάνω από τις ζωές Ασθενών, βάζουν το πολιτικό κόστος. Γι’ αυτό κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χάλι!!!

Τον κο Τσίπρα φαίνεται ότι τον εκφράζει ο κος Πολάκης. Με βάση τα στοιχεία του εφετινού Προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας η κατάσταση στα Δημόσια Νοσοκομεία θα χειροτερέψει. (σχετ. Δελτίο Τύπου)

Μας εμπόδισαν τα ΜΑΤ να πλησιάσουμε το Μέγαρο Μαξίμου. Η Ασφάλεια του Πρωθυπουργού μας ζήτησε για να περάσει αντιπροσωπία με πανό στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συναντήσει εκπροσώπους του Πρωθυπουργού θα πρέπει να ανοίξουμε το πανό και να εγκρίνουν το περιεχόμενο.

Λογοκρισία σε ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ. Πρώτη φορά Αριστερά!!! Αν είναι δυνατόν!!!».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *