Σε ποια ηλικία είναι καλύτερο το σεξ

sex.jpg

Αν μετά τα 30 έχετε σταματήσει να μετράτε κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων σας και να αποκαλύπτετε την ηλικία σας, σας έχουμε ευχάριστα νέα αφού υπάρχει μια ηλικία που θα ανυπομονείτε να έρθει!

Πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το site Happify δίνει την απάντηση στο πολύ σημαντικό ερώτημα: Σε ποια ηλικία οι άνθρωποι απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ;

Σύμφωνα λοιπόν με τους ερωτηθέντες, οι οποίοι ήταν περίπου 50 και 60 ετών, το καλύτερο σεξ της ζωής τους το βίωσαν στην ηλικία των 46 ετών!

Στη συγκεκριμένη έρευνα, πέρα από την ηλικία μάθαμε και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, τα ζευγάρια που κάνουν σεξ μια φορά την εβδομάδα είναι και τα πιο ευτυχισμένα. Επίσης ο μέσος Αμερικανός  – είτε παντρεμένος, είτε ελεύθερος – κάνει 2 ή 3 φορές σεξ το μήνα.

Όσον αφορά τα μεγαλύτερα σε ηλικία ζευγάρια, πιο ευτυχισμένοι είναι εκείνοι που κάνουν πιο συχνά σεξ ενώ σχεδόν το 50% των ερωτηθέντων είπαν ότι το καλύτερο σεξ της ζωής τους ήταν με την τρέχουσα σύντροφό τους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Φροντίστε λοιπόν όταν φτάσετε στην ηλικία των 46 να έχετε τον κατάλληλο εραστή/ερωμένη κοντά σας.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *