Ράντζα στην Καρδιολογική του παν. νοσοκομείου Πατρών

 
«Εμφράγματα» και «αρρυθμίες» παρατηρούνται στην Καρδιολογική Κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, καθώς παρά τις προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, η έλλειψη κλινών αναγκάζει τους ασθενείς να νοσηλεύονται στους διαδρόμους.


Χθες νοσηλευόμενοι ασθενείς μέτρησαν περισσότερα από τριάντα ράντζα στους διαδρόμους της Καρδιολογικής, η οποία παρά το γεγονός ότι επιτελεί πανελλαδικά πρωτοποριακό έργο, καλείται να λειτουργήσει με μόνο 26 κρεβάτια.

Η αγανάκτηση ασθενών και συγγενών είναι έντονη, ενώ μεγάλη επιβάρυνση έχει δεχτεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από την πληθώρα των περιστατικών.

Αστείο χαρακτηρίζει το γεγονός της λειτουργίας της κλινικής με 26 μόνο κρεβάτια ο Δημήτρης Αλεξόπουλος, διευθυντής της Καρδιολογικής του ΠΓΝΠ , εκτιμώντας παράλληλα ότι θα έπρεπε να διαθέτει 70 με 80 κλίνες.
Παρόλα αυτά η Καρδιολογική Κλινική πρωτοπορεί σε έργο, εφαρμόζοντας υπερσύγχρονους μεθόδους στον τομέα της Επεμβατικής Ακτινολογίας.

Την ίδια ώρα παρατηρείται αύξηση της προσέλευσης στο νοσοκομείο, κατά 30% λόγω κρίσης και το προσωπικό έχει ξεπεράσει τα όριά του σύμφωνα με το σωματείο εργαζομένων.

Πηγή: thebest.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *