Προστατευθείτε από τον ήλιο όλο το καλοκαίρι

 
Η Castalia Laboratoires Dermatologiques υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με μεγάλες προσφορές σε προϊόντα αντηλιακής προστασίας HELIODERM και ενυδάτωσης SENSIAL.


Η ηλιοφάνεια γίνεται εντονότερη τους θερινούς μήνες. Έτσι, η αντηλιακή προστασία αποτελεί βασική προϋπόθεση για βόλτες κάτω από τον ήλιο κι η επιλογή των κατάλληλων, κλινικά και δερματολογικά ελεγμένων, αντηλιακών προϊόντων θεωρείται απαραίτητη.

Τα προϊόντα HELIODERM είναι ιδανικά για κάθε τύπο επιδερμίδας και συμβάλλουν στην πρόληψη της φωτογήρανσης. Παράλληλα, τα προϊόντα SENSIAL προσφέρουν δραστική ενυδάτωση και ανακούφιση της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Φέτος, το καλοκαίρι 2012, η CASTALIA προσφέρει για το πρόσωπο αντηλιακή προστασία HELIODERM μαζί με ενυδάτωση από τη SENSIAL, σε κανονικό μέγεθος, τονώνοντας έτσι την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών.

Πολύ υψηλή προστασία SPF 50+ και ενυδάτωση

• Αντηλιακή κρέμα προσώπου Helioderm Crème με διάφανη, μη λιπαρή υφή μαζί με την ενυδατική κρέμα Sensial Crème Hydratante Apaisante.
• Αντηλιακή κρέμα προσώπου χωρίς άρωμα Helioderm Crème Sans Parfum με διάφανη, μη λιπαρή υφή με την ενυδατική κρέμα Sensial Crème Hydratante Apaisante.
• Αντηλιακή κρέμα προσώπου με φυσικό χρώμα Helioderm Crème Teintée που καλύπτει τις ατέλειες της επιδερμίδας, χαρίζοντας υγιή ματ όψη, με μη λιπαρή υφή, σε συνδυασμό με την ενυδατική κρέμα Sensial Crème Hydratante Apaisante.
• Αντηλιακή λεπτόρρευστη κρέμα Helioderm Fluide με διάφανη και μη λιπαρή υφή μαζί με την ενυδατική κρέμα Sensial Fluide Hydratant Apaisant με λεπτή υφή.

Υψηλή προστασία SPF 30 και ενυδάτωση

• Αντηλιακή προστασία με κρέμα Helioderm Crème SPF 30 σε συνδυασμό με την ενυδατική κρέμα Sensial Crème Hydratante Apaisante.
• Αντηλιακή κρέμα με φυσικό χρώμα Helioderm Crème Teintée SPF 30 που καλύπτει τις ατέλειες της επιδερμίδας, χαρίζοντας υγιή ματ όψη, με μη λιπαρή υφή και ενυδατική κρέμα Sensial Crème Hydratante Apaisante SPF 30.

Ο καταναλωτής επωφελείται από την αγορά αντηλιακών πολύ υψηλής και υψηλής προστασίας, επιλέγοντας ανάμεσα σε 6 διαφορετικούς τύπους προϊόντων HELIODERM και κερδίζει την ενυδατική του κρέμα μόνο με 1€!

Η Castalia Laboratoires Dermatologiques επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην επιστήμη. Έχοντας «πάνω από 20 χρόνια τεχνογνωσίας στη βιολογία της επιδερμίδας», αποτελείται από σειρές προϊόντων υψηλής ποιότητας, φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας κάθε ηλικίας. Όλα τα προϊόντα της είναι υποαλλεργικά, μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *