Προσωπικό νοσοκομείου έκανε τηλέφωνα σε μέντιουμ

73D52C12DA328F306E5A4DB23ADB12D5.jpg

  Ακριβά όπως φαίνεται θα πληρώσουν (με τη σειρά τους) τρεις εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, τις τηλεφωνικές κλήσεις σε μέντιουμ, που «φούσκωσαν» τους λογαριασμούς τηλεφωνικών γραμμών του νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr το αποτέλεσμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε, επιρρίπτει ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία αναμένεται να τιμωρηθούν αυστηρά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται τουλάχιστον ο ένας από τους τρεις εργαζόμενους να απολυθεί (πρόκειται για γυναίκα), χωρίς να αποκλείεται η ίδια ποινή να επιβληθεί και στους άλλους δύο.

Τις τηλεφωνικές κλήσεις σε μέντιουμ έκαναν από τα τηλέφωνα του νοσοκομείου του Ρίου υπάλληλοί του, όπως αποκάλυψαν οι υπέρογκοι λογαριασμοί που κλήθηκε να πληρώσει ο διοικητής του.

Συνήθως, οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί του νοσοκομείου κυμαίνονταν μεταξύ των 7.000 με 10.000 ευρώ, οπότε όταν αυτοί έφτασαν τις 67.000 διέταξε έρευνα για τους υπέρογκους λογαριασμούς.

Η χρέωση για κάθε κλήση σε μελλοντολόγους ήταν 1,73 ευρώ ανά λεπτό, οπότε με βάση τα 10.000 ευρώ που πλήρωνε το Νοσοκομείο για τις συνηθισμένες τηλεφωνικές κλήσεις, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο υπάλληλος ή οι υπάλληλοι που ήθελαν να μάθουν το μέλλον τους, είχαν μιλήσει με το μέντιουμ 360 ώρες, μέσα σε δυο μήνες

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *