Προγράμματα διατροφής για καλή υγεία

 
Έτοιμο να υποδεχτεί το καλοκαίρι με νέα προγράμματα διατροφής, για να καλύψουν από τις πιο απλές ανάγκες αδυνατίσματος μέχρι την αντιμετώπιση σοβαρών κλινικών περιστατικών, είναι το διαιτολογικό κέντρο Nutricenter.


Η επιστημονική ομάδα του απαρτίζεται από διακεκριμένους επαγγελματίες με ειδικότητες που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την διατροφή όπως παθολόγους, ενδοκρινολόγους, καρδιολόγους, ψυχολόγους, χειρουργούς βαριατρικής και πλαστικούς χειρουργούς. Υπεύθυνη του κέντρου είναι η Βασιλική Γρηγορίου, MSc κλινική διαιτολόγος- διατροφολόγος.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/04/fetcher_109.jpeg

Επιπλέον, η επιστημονική ομάδα του Νutricenter εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση της νοσογόνου παχυσαρκίας, τόσο με τη μέθοδο της Συντηρητικής Διατροφής σε συνδυασμό με Συμπεριφοριστική θεραπεία, όσο και με τη μέθοδο της Βαριατρικής Χειρουργικής, όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Η ευσυνειδησία, ο επαγγελματισμός, η σωστή ενημέρωση και η εφαρμογή των πλέον σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων στο Νutricenter γίνονται αρωγοί στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πολυτιμότερου αγαθού του ανθρώπου, που είναι η υγεία.

Το κεντρικό ιατρείο του διαιτολογικού κέντρου Nutricenter βρίσκεται στο Κολωνάκι, Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 8, 4ος όροφος, τηλ. 210 7210100.
 
Όσοι επιθυμούν έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση για θέματα σχετικά με τη διατροφή μπορούν να επισκεφθούν το ανανεωμένο site του κέντρου www.nutricenter.gr.

https://www.facebook.com/Nutricenter.gr
https://www.twitter.com/nutricenter_1

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.