Πρόγραμμα δωρεάν οδοντιατρικής ενημέρωσης

 
Το πρόγραμμα δωρεάν οδοντιατρικής ενημέρωσης για τη στοματική υγεία «Ημέρες Πρόληψης», υλοποιεί η πρωτοπόρος στη στοματική φροντίδα AIM.


Από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου, ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της ΑΙΜ θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens» στο Μαρούσι.

Εξειδικευμένο προσωπικό θα υποδέχεται το κοινό και θα προσφέρει ενημέρωση και συμβουλές στοματικής υγείας, ενώ θα διανέμονται δείγματα οδοντόκρεμας, ενημερωτικά έντυπα καθώς και το Οικογενειακό Βιβλιάριο Στοματικής Υγείας της ΑΙΜ.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/06/fetcher_109.jpeg

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα πρόληψης στοματικής υγείας και η καλλιέργεια σωστών συνηθειών στοματικής υγιεινής, ειδικά σε αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης, καθώς έχει διαπιστωθεί από πρόσφατες μελέτες «χαλάρωση» των καλών συνηθειών στοματικής υγείας, όπως οι τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο, η συχνή αλλαγή οδοντόβουρτσας και βούρτσισμα 2 φορές την ημέρα με φθοριούχο οδοντόκρεμα.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/06/fetcher_117.jpeg

Οι «Ημέρες Πρόληψης» είναι μια πρωτοβουλία της ΑΙΜ και του τμήματος Στοματικής Υγιεινής της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, με την επιστημονική αιγίδα του οδοντιατρικού συλλόγου Πειραιά.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/06/fetcher_125.jpeg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.