Πράσινο τσάι το μαγικό φίλτρο για τον μεταβολισμό

wor1.jpg

Μπορεί ένα ρόφημα να είναι το μαγικό φίλτρο για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού; Η απάντηση είναι απλή… Ναι όταν αυτό το ρόφημα είναι Πράσινο Τσάι…. και είναι και Bever Πράσινο Τσάι!

Το Bever Πράσινο Τσάι είναι ο πιο εύκολος και γευστικός τρόπος για να έχουμε έναν καλύτερο μεταβολισμό, που θα οδηγήσει σε μία σταδιακή μείωση του σωματικού βάρους. Οι αντιοξειδωτικές κατεχίνες και η καφεΐνη που περιέχει το πράσινο τσάι φαίνεται να επιδρούν στη διαδικασία της λιπόλυσης και της θερμογένεσης και επιταχύνουν το μεταβολισμό και βοηθούν στην καύση του λίπους.

Η θερμογένεση που προκαλεί το πράσινο τσάι σημαίνει ότι κάνει το μεταβολισμό να ζεσταθεί, ή να κάνει καύσεις με ταχύτερο ρυθμό. Όσο πιο γρήγορος είναι ο μεταβολισμός, τόσες περισσότερες καύσεις κάνει.

Εμείς αποθηκεύουμε λίπος ως καύσιμο για το σώμα μας και ο μεταβολισμός είναι αυτός που καίει το λίπος γρηγορότερα και έτσι χάνουμε βάρος. Το πράσινο τσάι δημιουργεί ταυτόχρονα την αίσθηση της πληρότητας, καθιστώντας το πολύ αποτελεσματικό για τη μείωση της όρεξης.

Αυτή είναι η δράση που έχει το πράσινο τσάι στο μεταβολισμό και πως μπορεί να μας οδηγήσει στη μείωση του βάρους μας με τον πιο φυσικό και γευστικό τρόπο.

Όλοι μπορούμε να γευτούμε τα οφέλη του πράσινου τσαγιού, οδηγώντας μας στο να έχουμε ένα καλύτερο και υγιέστερο σώμα.

Και όλα αυτά μπορούν να γίνουν με τον ευκολότερο τρόπο, ρίχνοντας μία ταμπλέτα από το Bever Πράσινο Τσάι μέσα σε ένα ζεστό φλιτζάνι νερό, ώστε να αναδυθούν τα αρώματα και οι ευεργετικές ιδιότητές του.

Το Bever Πράσινο Τσάι είναι το ρόφημα που μπορεί να καταναλωθεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και από όλους, ενώ η μορφή της ταμπλέτας μας προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στην παρασκευή αυτού του φυσικού προϊόντος, αφήνοντας αναλλοίωτη τη γεύση και το άρωμα του!

Ζητήστε το Bever Πράσινο Τσάι στα Φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στο www.johnnoa.com.

worts02.jpg

 

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *