Πώς να χρησιμοποιήσετε την κανέλα κατά του διαβήτη

kanela-735x458.jpg

Διαβήτης, μία κατάσταση που μπορεί να μας επηρεάζει καθημερινά, να έχει αλλάξει τις διατροφικές μας συνήθειες και πολλές φορές να μην μπορούμε να απολαύσουμε ότι επιθυμούμε. Είναι μία κατάσταση που μπορεί να επηρεάσει, άντρες και γυναίκες, μικρούς και μεγάλους, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο άλλο οργανικό πρόβλημα.

Έτσι λοιπόν, όλοι θα επιθυμούσαμε συστατικά, που να προέρχονται από τη φύση που να μας βοηθούν με τον πιο φυσικό τρόπο από το διαβήτη, και από την προδιάθεση σε αυτόν, να είναι εύκολα στη λήψη, να έχουν ωραία γεύση και κυρίως να είναι αποτελεσματικά;

Αυτό το συστατικό είναι η κανέλα, που για χρόνια τώρα είναι  γνωστή ότι βοηθά σε πολλές καταστάσεις τον οργανισμό, και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική όταν υπάρχει πρόβλημα με τον σακχαρώδη διαβήτη. Συγκεκριμένα, η κανέλα είναι γνωστή εδώ και χιλιάδες χρόνια πως έχει θετική επίδραση στον οργανισμό και ιδιαίτερα στα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το διαβήτη τους, Τύπου 1 και Τύπου 2, ενώ θετική δράση έχει και σε όσους έχουν την προδιάθεση να εμφανίσουν σακχαρώδη διαβήτη. Μια  ενεργός ουσία, η MHCP που ανήκει στις πολυφαινόλες, έχει αποδείχθηκε ότι είναι η ουσία που μιμείται την ινσουλίνη, ενεργοποιεί τους κυτταρικούς υποδοχείς της και δρα εντός των κυττάρων σε συνέργεια με την ινσουλίνη, με αποτέλεσμα τη μείωση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, συνδράμοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο στη ρύθμιση των επιπέδων της.

Παράλληλα, είναι σημαντικό ότι η κανέλα μπορεί να συνδυαστεί και με πολλά ακόμα φυσικά συστατικά ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη δράση της!  Όλα αυτά τα συστατικά περιέχονται στο φυσικό Σιρόπι Υγείας Worts Κατάλληλο για Διαβητικούς και βοηθούν στον έλεγχο του σακχάρου… και όχι μόνο, καθώς είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορεί να επηρεαστούν από τη λήψη της κανέλας, όπως είναι η χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια, κάνοντας τον οργανισμό μας πιο δυνατό!

Με χιλιάδες έγκυρες μελέτες για τη δράση των συστατικών τους στον EFSA.

Φαντάζεστε τι άλλο μπορούν να κάνουν;

Ζητήστε τα Worts σε όλα τα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com.

diab.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.