Πολίτες συγκεντρώνουν φάρμακα

 
Πάνω από εβδομήντα κιβώτια με φάρμακα συγκεντρώθηκαν, χάρη στις προσφορές πολιτών, το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Τα κιβώτια αυτά θα παραδοθούν στα Ιατρεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο πλαίσιο δράσης της Αντιπεριφέρειας και του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους.


Μεταξύ αυτών που παρέδωσαν φάρμακα ήταν οι δήμαρχοι Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης οι οποίοι τα είχαν συγκεντρώσει στους δήμους τους.

«Η ανταπόκριση των Θεσσαλονικέων στο κάλεσμα που τους απευθύναμε υπήρξε πραγματικά συγκινητική. Μέσα σε λίγες ώρες κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε έναν σημαντικό αριθμό φαρμάκων τα οποία, αφού ελεγχθούν από τον Ιατρικό Σύλλογο, θα παραδοθούν στα Ιατρεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και θα δοθούν σε συνανθρώπους μας οι οποίοι λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν μπορούν πια να αγοράσουν ούτε τα φάρμακά τους.

Ως φορείς που εκπροσωπούμε τις τοπικές κοινωνίες, θέλουμε μέσα από τέτοιες δράσεις να συμβάλλουμε στη διατήρηση της κοινωνικής μας συνοχής και να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Για άλλη μια φορά οι πολίτες της Θεσσαλονίκης αποδείξαμε ότι παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, δεν έχουμε χάσει την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας» ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *