Πλατφόρμα ενημέρωσης για επαγγελματίες υγείας

 
Στη δημιουργία ελληνικού δικτυακού τόπου προχώρησε η Amgen Ελλάς με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τη δραστηριότητα της στον τομέα της βιοτεχνολογίας, αλλά και για τις σημαντικές επιστημονικές εξελίξεις και επιχειρηματικές συμφωνίες που η εταιρεία πραγματοποιεί, έχοντας πάντα ως στόχο την εκπλήρωση της αποστολής της, η οποία δεν είναι άλλη από το να «είναι στην υπηρεσία των ασθενών».


Μια πλήρης και άρτια ενημερωμένη βάση δεδομένων που απευθύνεται στους επαγγελματίες υγείας, στους εκπροσώπους Τύπου και στο ευρύ κοινό βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.amgen.gr.

Ο επισκέπτης μπορεί, μέσω της νέας αυτής δυναμικής πλατφόρμας, να ενημερωθεί για:

• Tην ιστορία, το όραμα και τις αξίες που καθοδηγούν την εταιρεία («Σχετικά με την Amgen»)
• Την επικέντρωσή της στην ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών για σοβαρές ασθένειες («Επιστήμη»)
• Την επένδυση που πραγματοποιεί η εταιρεία σε κλινικές μελέτες, αλλά και το όραμα της για έρευνα και ανάπτυξη («Επαγγελματίες Υγείας»)
• Τις ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ανάπτυξης για όσους εντάσσονται ήδη ή επιθυμούν να ενταχθούν στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας («Καριέρα»)

Επιπλέον, στο site έχει δημιουργηθεί αρχείο με όλα τα Δελτία Τύπου της Amgen από την ίδρυσή της στην Ελλάδα έως και σήμερα, καθώς και ειδικές εκδόσεις για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προς αξιοποίηση και εμπλουτισμό των ειδήσεων τους.

«Για πρώτη φορά βρίσκονται στο διαδίκτυο συγκεντρωμένες πληροφορίες για την Amgen Ελλάς, την ιστορία, τις αξίες και τη δραστηριότητά της. Ο νέος δικτυακός μας τόπος είναι φιλικός για τον χρήστη και δομημένος με τέτοιο τρόπο, ώστε να τον κατευθύνει ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του. Στο νέο ελληνικό site της Amgen Hellas, ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει την Amgen και τα οφέλη της βιοτεχνολογίας, τις καινοτόμες θεραπευτικές επιλογές που η εταιρεία προσφέρει, αλλά και τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη δημιουργία του www.amgen.gr και ευχόμαστε να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης για τον επισκέπτη» ανέφερε η Διευθύντρια Δημοσίων Υποθέσεων της εταιρείας, Βασίλεια Παπαγιαννοπούλου.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *